REHABİLİTASYON MERKEZİ SAHİPSİZ HAYVANLARI KUCAKLIYOR…

Rize Belediye Rehabilitasyon Merkezi ‘ne Tam Not… Anadolu Hayvan Hakları Federasyon Başkanı Nesrin Çıtırık ve beraberindeki heyet  Rize Belediyesi Sahipsiz hayvanlar Rehabilitasyon Merkezine hayran kaldı.  Rehabilitasyon Merkezinde  yaptıkları incelemelerin ardından, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı tebrik ettiler. REHABİLİTASYON MERKEZİ SAHİPSİZ HAYVANLARI KUCAKLIYOR… Trabzon’ da düzenlenen Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu 12’nci Bilgilendirme ve Koordinasyon toplantısının..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Belediye Rehabilitasyon Merkezi ‘ne Tam Not…

Anadolu Hayvan Hakları Federasyon Başkanı Nesrin Çıtırık ve beraberindeki heyet  Rize Belediyesi Sahipsiz hayvanlar Rehabilitasyon Merkezine hayran kaldı.  Rehabilitasyon Merkezinde  yaptıkları incelemelerin ardından, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı tebrik ettiler.

REHABİLİTASYON MERKEZİ SAHİPSİZ HAYVANLARI KUCAKLIYOR…

Trabzon’ da düzenlenen Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu 12’nci Bilgilendirme ve Koordinasyon toplantısının ardından  Rize ve ilçelerini ziyaret eden federasyon temsilcileri ,  Rize Belediyesi Sahipsiz hayvanlar Rehabilitasyon Merkezinde de incelemeler yaparak Veteriner Hekim Mehmet Rakıcı’dan bilgiler aldılar. Rakıcı; Rehabilitasyon merkezlerinde kısırlaştırma, bakım ve tedavilerin yapıldığını çok ciddi kırık vakalarında ise Belediyenin dışarıdan hizmet alımı yaptığını dile getirdi. Rakıcı, eksik hayvan bakım evleri bulunan  İlçelere hem örnek teşkil ediyoruz hem de birkaç ilçe belediyesinin bu konudaki eksiklerini   Rize Belediyesi olarak tedavi, kısırlaştırma ve benzeri  işlemleri yerine getirerek gerçekleştiriyoruz ifadesini kullandı.

RİZE BELEDİYESİ KARADENİZ BÖLGESİNDE ÖRNEK GÖSTERİLECEK…

Rehabilitasyon merkezini gezen heyet, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ederek, Rize Belediye bünyesinde bulunan sokak hayvanları Rehabilitasyon Merkezinin Karadeniz bölgesinde Hayvan haklarının korunması doğrultusunda örnek teşkil eden çalışmalar gerçekleştirdiğini gözlemlediklerini dile getirdiler. Federasyon Başkanı Nesrin Çıtırık, gördükleri manzaradan ötürü Başkan Kasap’a teşekkür etti. Çıtırık, amaçlarının hayvan hakları ihlallerinin önüne geçmek olduğunu söyledi.

BAŞKAN KASAP, “HAYVAN HAKLARI İHLALLERİ SONA ERECEK…”

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Veteriner işleri müdürlüğünün Rize’deki hayvan severlerle işbirliği içerisinde bölgedeki hayvan haklarını koruma konusunda  hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi. Hayvan hakları ihlallerinin önüne geçilmesi konusunda toplantılar yaptıklarını söyleyen Başkan Kasap, gönüllüler ve hemşehrilerimizle ortak paydada buluşarak, hayvan hakları ihlallerini sona erdireceklerini ifade etti.

   GetAttachment (1)GetAttachment

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş