Hatay Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda bilirkişi olarak görev yapıyor.

Prof. Dr. Servet Karasu deprem bölgesindeydi: Umursamadığımızı görmek acı verici   RTEÜ İnşaat mühendisliği bölümü akademik ve teknik personelden oluşan ekip, deprem bölgesinde hasar tespit çalışmalarına katılıyor, bilirkişi olarak görev yapıyor. Arş. Gör. Muhammet Fatih Yentimur ve Arş. Gör. Talip Çakmak Malatya’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinasyonunda hasar tespit çalışmalarında bulundular. Prof. Dr…

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

Prof. Dr. Servet Karasu deprem bölgesindeydi: Umursamadığımızı görmek acı verici

 

RTEÜ İnşaat mühendisliği bölümü akademik ve teknik personelden oluşan ekip, deprem bölgesinde hasar tespit çalışmalarına katılıyor, bilirkişi olarak görev yapıyor. Arş. Gör. Muhammet Fatih Yentimur ve Arş. Gör. Talip Çakmak Malatya’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinasyonunda hasar tespit çalışmalarında bulundular. Prof. Dr. Servet Karasu, Prof. Dr. İlker Ustabaş, Öğr. Gör. Dr. Adnan Kıral, Arş. Gör. Muhammet Fatih Yentimur ve Arş. Gör. Talip Çakmak’tan oluşan ekip ise dönüşümlü olarak Hatay Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda bilirkişi olarak görev yapıyor.

Deprem bölgesinde bilirkişi olarak görev yapan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)
İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Servet Karasu “Ne yazık ki 1999 depreminden gereken dersleri almadığımızı, kayıtsız kaldığımızı, umursamadığımızı görmek gerçekten acı verici. Yapılan incelemelerde tespit edilen problemler, daha önce meydana gelen depremlerde yapılan tespitlerden çok farklı değil” dedi.

 

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş