-POLİS LOKUM DAĞITTI

-POLİS LOKUM DAĞITTI -POLİS TEŞKİLATI KURULUŞUNUN 176.YILINDA İKİZDERE POLİSİ VATANDAŞI UNUTMADI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Polis Teşkilatının 176.kuruluş yılında birçok etkinlik düzenleyen İkizdere Emniyet Amirliği çalışanları tarafından vatandaşlara Lokum ve Kolonya ikramı yapıldı. Polis Haftası etkinliğinde ilçedeki Camilerde Cuma Namazı çıkışında sosyal mesafe ve kurallara uyarak vatandaşlara Lokum ve Kolonya ikramı yapılması vatandaşları memnun etti. Her zaman..

Tarih : Okunma : 34 Defa Okundu... Yorum Yap

-POLİS LOKUM DAĞITTI

-POLİS TEŞKİLATI KURULUŞUNUN 176.YILINDA İKİZDERE POLİSİ VATANDAŞI UNUTMADI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Polis Teşkilatının 176.kuruluş yılında birçok etkinlik düzenleyen İkizdere Emniyet Amirliği çalışanları tarafından vatandaşlara Lokum ve Kolonya ikramı yapıldı.

Polis Haftası etkinliğinde ilçedeki Camilerde Cuma Namazı çıkışında sosyal mesafe ve kurallara uyarak vatandaşlara Lokum ve Kolonya ikramı yapılması vatandaşları memnun etti. Her zaman Polis Teşkilatının yanında olduklarını söyleyen vatandaşlar ’bu anlamlı günde bizi unutmayan Polisimize teşekkür ederiz. Nice 176 yıllar diliyoruz. Bizim canımız için 24 saat görevde olan Polisimize minnet borçluyuz. İkizdere İlçe Emniyet Amirliğimizin bu güzel çalışmasından memnun olduk ’dediler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş