PİRİÇELEBİ MAHALLESİNDE DURMAK YOK

PİRİÇELEBİ MAHALLESİNDE DURMAK YOK MUHTAR HACI ALİ GÜNEY’’ÇAMUR VE ÇUKURDAN KURTULUYORUZ’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Merkez Piriçelebi Mahallesinde çukur ve çamur yol bırakmak istemediklerini söyleyen Muhtar Hacı Ali Güney ’mahallemde yaşayanlardan biraz daha sabır bekliyorum’ ’dedi. Piriçelebi Mahallesinde Belediyenin çok büyük hizmetini gördüklerini söyleyen Muhtar Hacı Ali Güney’’ Mahallemizin Gelincik ve Denktaş Sokağı altyapısı bitirilmiş olup betonlama..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

PİRİÇELEBİ MAHALLESİNDE DURMAK YOK

MUHTAR HACI ALİ GÜNEY’’ÇAMUR VE ÇUKURDAN KURTULUYORUZ’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Merkez Piriçelebi Mahallesinde çukur ve çamur yol bırakmak istemediklerini söyleyen Muhtar Hacı Ali Güney ’mahallemde yaşayanlardan biraz daha sabır bekliyorum’ ’dedi.

Piriçelebi Mahallesinde Belediyenin çok büyük hizmetini gördüklerini söyleyen Muhtar Hacı Ali Güney’’ Mahallemizin Gelincik ve Denktaş Sokağı altyapısı bitirilmiş olup betonlama çalışmaları bitme aşamasına gelmiştir. Ancak hava şartlarından dolayı biraz gecikmeler yaşandı. Böyle çalışmalar yapılırken lütfen biraz sabırlı olalım bir birimizi kırmayalım. Mahallemizde her sokağın ne sorunu varsa hepsini biliyoruz ve aciliyet arz eden yere göre çalışmalar yapıyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle sorunsuz bir Piriçelebi Mahallesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Mahallemizde çukur ve çamur olmaması için çalışıyoruz. Bu çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Metin Bey olmak üzere başkan yardımcımız Sayın Muhittin Aydın Bilsel Beye ve teknik ekibe çalışmalarından dolayı Gelincik ve Denktaş Sokak Sakinleri adına teşekkür ediyorum ‘’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş