PAZARKÖY ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU

PAZARKÖY ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU MUHTAR HARUN SAİT ER’’ PARKIMIZIN YAPIMINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Merkez Pazar koy Muhtarlığının yaptırdığı çocuk oyun parkı hizmete girdi. Muhtar Harun Sait Er ’köyümüzün ihtiyacı olan çocuk parkı yapımında yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum dedi. Pazarköyde kısa sürede yapımı tamamlanan çocuk oyun parkı hizmete girdi. Parkın yapımını..

Tarih : Okunma : 31 Defa Okundu... Yorum Yap

PAZARKÖY ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU

MUHTAR HARUN SAİT ER’’ PARKIMIZIN YAPIMINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Merkez Pazar koy Muhtarlığının yaptırdığı çocuk oyun parkı hizmete girdi. Muhtar Harun Sait Er ’köyümüzün ihtiyacı olan çocuk parkı yapımında yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Pazarköyde kısa sürede yapımı tamamlanan çocuk oyun parkı hizmete girdi. Parkın yapımını bizzat kontrol ettiğini söyleyen Muhtar Harun Sait Er konu hakkında yaptığı açıklamada’’ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Çocuk oyun Parkı armağan olsun. Köyümdeki bu Çocuk parkının yapımına katkıları bulunan Rize Milletvekilimiz Sn. Muhammet Avcı’ya, İl Genel Meclisi Başkanımız Sn. İbrahim Türüt ve meclis üyelerine, Köyümüz Sağlık Evinin bahçesini köyümüze tahsis eden İl Sağlık Müdürümüz Sn. Mustafa Tepe’ye, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Ümit Hüseyin Sarı’ya, Genel Sekreter yardımcıları Yunus Emre Ayar ve Erol Bıyık’a Şube müdürümüz Abdülkadir Uzunoğlu’na, mühendisimiz Arif Kerem Kabil’e, yapımcı firmaya ve değerli komşularıma teşekkür ediyorum. Köyümüzün dünü, bugünü ve yarınları için koşul gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş