Pazarköy Ali Usta ilköğretim okulu Çanakkale Deniz Zaferini Kutlama ve Şehitleri Anma Programı Düzenledi

Pazarköy Ali Usta ilköğretim okulu Çanakkale Deniz Zaferini Kutlama ve Şehitleri Anma Programı Düzenledi Rize’nin Güneysu ilçesi Pazarköy Ali Usta ilköğretim okulunda İstiklâl Marşımızın kabulü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutlama ve şehitleri anma programı düzenlendi. Okulun bahçesinde gerçekleştirilen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Öğrenciler tarafından İstiklâl Marşımızın doğuşu..

Tarih : Okunma : 366 Defa Okundu... Yorum Yap

Pazarköy Ali Usta ilköğretim okulu Çanakkale Deniz Zaferini Kutlama ve Şehitleri Anma Programı Düzenledi

Rize’nin Güneysu ilçesi Pazarköy Ali Usta ilköğretim okulunda İstiklâl Marşımızın kabulü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutlama ve şehitleri anma programı düzenlendi.

Okulun bahçesinde gerçekleştirilen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Öğrenciler tarafından İstiklâl Marşımızın doğuşu ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatı anlatıldı. Etkinlikte, Pazarköy Ali Usta ilköğretim okulu öğrencileri hep birlikte Bayrak şiirini okudu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapıldığı programda, okulun şehitler anıtında yer alan şehitlerimizin isimleri de okunarak bir kez daha rahmetle anıldı. Ayrıca, İstiklâl Marşı’nı ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa okul müdürleri, öğretmenler, ildeki çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş