PAZAR’IN BİR(İNCİ)Sİ

PAZAR’IN BİR(İNCİ)Sİ Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen “Ortaokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması” her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti. Abdullah UZUN Pazar’da düzenlenen yarışmaya ilçedeki 10 ortaokul katıldı. Analitik düşünme becerisi, bilgi ve hızın yarıştığı yarışmada TOKİ Ortaokulu; sorulan tüm sorulara doğru cevap vererek 100 tam puanla..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

PAZAR’IN BİR(İNCİ)Sİ
Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen “Ortaokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması” her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Abdullah UZUN
Pazar’da düzenlenen yarışmaya ilçedeki 10 ortaokul katıldı. Analitik düşünme becerisi, bilgi ve hızın yarıştığı yarışmada TOKİ Ortaokulu; sorulan tüm sorulara doğru cevap vererek 100 tam puanla birinci olarak ipi göğüsledi. Dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK tarafından takdim edildi.
Okul idaresinden yapılan açıklamada ; TOKİ Ortaokulu’nu temsilen yarışmaya katılan Efsa Hasibe KANGAL, Elif Zehra MEMİŞOĞLU ve Nurhan TÜYSÜZOĞLU’nu bizlere yaşattıkları mutluluk ve onur için kutlar; başarılarının devamını dileriz.”ifadelerine yer verildi
Açıklamada ayrıca ; “Başarının tesadüf olmadığını gözler önüne seren gurur verici tabloda emeği geçen sınıf rehber öğretmenleri Elif TÜNCER YAŞAR ve Cüneyt Dursun ÖZÇAĞ başta olmak üzere bu başarıyı elde etmede katkı sunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.”denildi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş