PAŞAKUYU MAHALLESİ DERESİNDE GENİŞLEME VE DERİNLEME ÇALIŞMASI

PAŞAKUYU MAHALLESİ DERESİNDE GENİŞLEME VE DERİNLEME ÇALIŞMASI TEŞEKKÜRLER BAŞKAN ( 3 ) GÖZLEM NECATİ DİLİ Rize Paşa kuyu ve Ekrem Orhon Mahallesi Gençlik caddesinde den akan Derede ıslah etme çalışmaları başladı. Derenin enlemesine ve derinleşmesi bakımından çalışmalar devam ediyor. Geriye doğru bakıldığında aşırı yağmurlar neticesinde tıkanan derelerde sular akamadığından üste doğru taşmalar olmaktaydı. Birde çalışması..

Tarih : Okunma : 198 Defa Okundu... Yorum Yap

PAŞAKUYU MAHALLESİ DERESİNDE GENİŞLEME VE DERİNLEME ÇALIŞMASI

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN ( 3 ) GÖZLEM NECATİ DİLİ

Rize Paşa kuyu ve Ekrem Orhon Mahallesi Gençlik caddesinde den akan Derede ıslah etme çalışmaları başladı. Derenin enlemesine ve derinleşmesi bakımından çalışmalar devam ediyor.

Geriye doğru bakıldığında aşırı yağmurlar neticesinde tıkanan derelerde sular akamadığından üste doğru taşmalar olmaktaydı.

Birde çalışması yapılan bu dere yatağının tam geniş ve derin olmadığı görüldü Paşa kuyu deresinin ıslah çalışmalarından sonra aldığımız bilgilerden Dalyan mevkiinde bulunan derenin ıslah çalışmalarına başlanacaktır.

Paşa kuyu deresinin 1.metre 80 santimlik hacminin genişleme çalışması yapılarak 4 metreye  1 metre 80 santim olan derinliğinin 3 metreye kadar  olacaktır. Rize Belediye başkanı Rahmi Metin bu konuda titiz bir çalışma yaparak dar olan derelerin genişliğini ve derinliklerini tam manasıyla akar hale getirilmesine çalışıyorlar.

Aynı zamanda, açılıp genişleme ve derinleşmesi yapıldıktan sonra açılan derelerin üstü yine kapanıp trafiğe açılacaktır.

İlk yorumu siz yazın