OVİT DAĞINDAKİ YEDİGÖLLER’DE HAZİRANDA KAYAK YAPILIYOR.

-HAZİRAN AYINDA KAR KEYFİ -OVİT DAĞINDAKİ YEDİGÖLLER’DE HAZİRANDA KAYAK YAPILIYOR. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere ilçesinde Kayak sporunu yaşatan iki snowboard kayakçısı Haziran ayında Ovit Yedigöller’de kayak yaptı. Kaçkarların 3200 metre rakımlı Yedigöller’e Ovit dağını aşarak İspir ilçesinden gittiklerini söyleyen İkizdereli iki kayakçı Haziran ayında Yedigöller bölgesinde kayak yaparak bir ilke imza attılar. İkizdere ilçesinden Hızır Yavuz..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

-HAZİRAN AYINDA KAR KEYFİ

-OVİT DAĞINDAKİ YEDİGÖLLER’DE HAZİRANDA KAYAK YAPILIYOR.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere ilçesinde Kayak sporunu yaşatan iki snowboard kayakçısı Haziran ayında Ovit Yedigöller’de kayak yaptı.

Kaçkarların 3200 metre rakımlı Yedigöller’e Ovit dağını aşarak İspir ilçesinden gittiklerini söyleyen İkizdereli iki kayakçı Haziran ayında Yedigöller bölgesinde kayak yaparak bir ilke imza attılar. İkizdere ilçesinden Hızır Yavuz ve Adem Kösoğlu snow board yapmak için Ovit Dağını aşarak İspir üzerinden 3200 metre rakımdaki Yedigöller’e gittiklerini söyleyerek’burada bu mevsimde başka yerde bulunmayacak kadar güzel bir kar manzarası var. Haziran ayında snowboard yapıldığını göstermek için bu çalışmayı yaptık. Yedigöllerde halen kar var. Arabayla yaklaşabildiğimiz kadar gittik sonra 1 saat yaya yürüyerek kayak parkurumuza vardık. Kış sporu sevenler için Kaçkarlarda, Ovit Dağında ve Yedigöller’de Haziran ayında da kar olduğunun tespitini duyurmak istedik’ dediler.GetAttachmentGetAttachment (1)

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş