ÖRNEKKÖY’E ÖRNEK ASMA KÖPRÜ YEŞİL MAVİ OLARAK YENİDEN YAPILDI

ÖRNEKKÖY’E ÖRNEK ASMA KÖPRÜ YEŞİL MAVİ OLARAK YENİDEN YAPILDI Rize Merkeze bağlı Örnekköy’de bulunan ve 2020 yılındaki afette yıkılan asma köprü, Rize İl Özel İdaresi tarafından 250 Bin TL’ye, Çaykur Rizespor’un renkleri yeşil mavi ile boyanarak yeniden yapılarak hizmet vermeye başladı. Haber: B.Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Yaşar Akarsu Ard, ard yağan yoğun yağışlar sonucu 2020 yılında meydana..

Tarih : Okunma : 59 Defa Okundu... Yorum Yap

ÖRNEKKÖY’E ÖRNEK ASMA KÖPRÜ YEŞİL MAVİ OLARAK YENİDEN YAPILDI

Rize Merkeze bağlı Örnekköy’de bulunan ve 2020 yılındaki afette yıkılan asma köprü, Rize İl Özel İdaresi tarafından 250 Bin TL’ye, Çaykur Rizespor’un renkleri yeşil mavi ile boyanarak yeniden yapılarak hizmet vermeye başladı.

Haber: B.Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Yaşar Akarsu

Ard, ard yağan yoğun yağışlar sonucu 2020 yılında meydana gelen afette mevcut üç ayaklı asma köprünün yıkılmasıyla bölge halkının talebi doğrultusunda aynı bölgede, Rize İl Özel İdaresi tarafından Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği eliyle yenilenen bir asma köprü renkleri ve gecede ışıklandırılmasıyla halkın yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Toplam iki taşıyıcı ayaktan oluşan ve 68 metre ayak açıklığına sahip yaklaşık maliyeti 250 Bin TL olan asma köprü, Çaykur Rizespor’un renkleri olan yeşil-mavi renklere boyanırken gece ışıklandırması da yine aynı renklerde yapılarak bölge vatandaşlarının hizmetine sunuldu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş