ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN Zorlu bir maç sonrası DyorexBoluspor’dan tek golle 3 puan almak başarıdır. Puana çok ihtiyacımız olduğu anda alınan bu üç puan önümüzdeki maçlar içinde çok önemli. Süper lige çıkmak isteyen takım ne olursa olsun centilmenlik içinde öncelikle yenmek için oynamalı. Bolu maçı mücadelenin ön planda olduğu kaliteli bir..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN

Zorlu bir maç sonrası DyorexBoluspor’dan tek golle 3 puan almak başarıdır.

Puana çok ihtiyacımız olduğu anda alınan bu üç puan önümüzdeki maçlar içinde çok önemli.

Süper lige çıkmak isteyen takım ne olursa olsun centilmenlik içinde öncelikle yenmek için oynamalı.

Bolu maçı mücadelenin ön planda olduğu kaliteli bir maç oldu. Bilhassa orta Hakem Murat Erdoğan isniyatifinni çoğu kez düdüğünü çalarak oyunu durdurmasından yana kullandıysa da vasat bir maç yönetiminde bulundu.

Bolusporda forma giyen üç siyahi futbolcuya top cambazı demek istiyorum.7 numaralı Ngandu,19 numaralı İbrahima Balde ve 90 numaralı Posmaç müthiş deparlarıyla takımımız ve defansı çok bunalttı ama yine gününde olan kalecimiz Tarık Çetin gole geçit vermedi.

Kadroya değinirsem, Kaleci Tarık kaleyi teslim almanın güveniyle eksiksizdi. Golü atan Bolasıe son maçlarda takımın penaltıcısı ve kurtarıcısı oldu. Güzel gidiyor. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Bolasıe’yi niy bugüne kadar köşede bekletti anlamış değilim. Yedek kalacak adam değil. Alper Potuk karınca gibi çalışıyor. Mithat Pala eski formunda değil. Koray Altınay güven vermedi.21numarayı giye –n Bahadır Öztürk muhakkak değişime uğramalı. Bir defan oyuncusu kaleci ile bu kadar oynamaz. Neredeyse orta sahadaki topları bil geriye dönerek Kaleciye attı. Bu kadar eleştiri yeter.

Zor maç dedim önemli olan üç puan.

Üç puanla puan fikstüründe yukarılara çıktık ama önemli olan o yeri korumak.

Bu hafta Ankara’ya gidilecek. Puan listesinde son sıralarda olan Gençlerbirliği’ni orada yenerek yerimizi sağlamlaştırmak lazım.

Her alınan üç puan süper lige çıkan basamaktır.

Son sözüm seyirciye,

Baharı andıran güneşli bir hava olmasına rağmen 16.00 da başlayan maça yine çok az seyirci vardı.

Seyirciyi tribüne çekmek için yönetim şehirle bütünleşmeli.

İlk yorumu siz yazın