ÖLÜMÜN 6. YILINDA DUALARLA ANILDI.

ÖLÜMÜN 6. YILINDA DUALARLA ANILDI. Rize’nin Kanaat önderlerinden Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi ölümünün 6. Yıl dönümünde Aşr-ı Şerif ve Dualarla anıldı. Rize Belediyesi, İrşad Vakfı ve Rize İl Müftülüğü’nün katkılarıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezinde  bu yıl 6.’sının düzenlenen anma merasimine katılım yoğun oldu. İki ayrı salonun dolup taştığı anma merasimine Rize Vali Yardımcısı Turan..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

ÖLÜMÜN 6. YILINDA DUALARLA ANILDI.

Rize’nin Kanaat önderlerinden Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi ölümünün 6. Yıl dönümünde Aşr-ı Şerif ve Dualarla anıldı.

Rize Belediyesi, İrşad Vakfı ve Rize İl Müftülüğü’nün katkılarıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezinde  bu yıl 6.’sının düzenlenen anma merasimine katılım yoğun oldu.

İki ayrı salonun dolup taştığı anma merasimine Rize Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Rize Belediye Başkan Yardımcıları, Zavendikli Mustafa Hoca Kur-an Kursları Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Ali Saruhan, İrşat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaali, Din görevlileri, Hafızlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anma merasimi saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı ve ardından protokol selamlama konuşmaları gerçekleştirildi.

Program da İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa Piyalepaşa Cmii İmam Hatibi Kurra Hafız İshak Danış, Zavendikli Mustafa Hoca Kopuzlar Kur’an Kuersu Hocası Kurra Hafız Mustafa Türüt ve Abdulgafur Kart Kur’an Kursu Hocası Kurra Hafız Rahmi Çörek tarafından Kur’an-ı Kerim Aşr-ı Şerifler okundu.

Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendinin ölümünün 6. Yıl dönümü anma merasimi programı daha sonra yapılan dualar eşliğinde ve çiçek takdimi ile son buldu.

GetAttachment (2)   GetAttachment (1)   GetAttachment (3)

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş