ÖĞRENCİLERİN’YEŞEREN DÜŞLER BAHÇE PROJESİ’DESTEK GÖRDÜ.

-İKİZDERE İLÇE TARIMDAN ÖRNEK BAHÇE -ÖĞRENCİLERİN’YEŞEREN DÜŞLER BAHÇE PROJESİ’DESTEK GÖRDÜ. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından desteklenen’ Yeşeren Düşler Bahçesi ‘Projesi öğrencilerle birlikte yeniden düzenlendi. Atatürk İlkokul bitişiğindeki bahçede ilki geçen yıl yapılan düzenlemede ikinci kez çalışma yapıldı. Programa katılarak destek veren İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz burada bir açıklamada bulundu. MHP..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDERE İLÇE TARIMDAN ÖRNEK BAHÇE

-ÖĞRENCİLERİN’YEŞEREN DÜŞLER BAHÇE PROJESİ’DESTEK GÖRDÜ.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından desteklenen’ Yeşeren Düşler Bahçesi ‘Projesi öğrencilerle birlikte yeniden düzenlendi.

Atatürk İlkokul bitişiğindeki bahçede ilki geçen yıl yapılan düzenlemede ikinci kez çalışma yapıldı. Programa katılarak destek veren İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz burada bir açıklamada bulundu. MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz açıklamasında ’öğrencilerimizin çalışmasıyla hazırlanan Yeşeren Düşler Bahçesi projesi ilçemizde ikinci kez uygulanıyor. Uygulama bahçesinde İlçe Tarım Müdürlüğü personelini başta İlçe Müdürümüz Murat Kutluk olmak üzere özverili çalışmasını gördüm. İlçe Tarım ekibinin büyük çaba ve gayretleri ile ayrıca ilçemiz Atatürk İlkokulu 3 ve 4. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ile birlikte çocuklarımıza tarım bilincini aşılamak bitkisel ürünlerin topraktan sofraya yolculuğunu öğretmek ve doğal sürecin bir parçası olmalarını sağlamak amacı ile yapılan projeye Kaymakamımız Abdülhamit Uyar’ın da destekleri var. ‘Yeşeren Düşler Bahçesi’nde İzmir den özel olarak getirilen 4 yaşında hurma zeytini ağaçlar İkizdere’de ilk kez dikildi. Ayrıca Göleves(oldukça verimli ve patatese rakip) Stevia (şeker otu) Tabi bu bahçeye yine özel olarak dışarıdan kaliteli toprakta belediye tarafından getirilip zemin hazırlandı.

Bahçedeki fidan dikimine İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, İlçe Milli Eğitim Şube müdürü, Atatürk İlkokulu Müdürü, Müdür yardımcılarımız ve Nüfus Müdürü Adem İmdat Kesici ve öğrenciler katıldı

İlk yorumu siz yazın