ÖĞRENCİLERE İSTANBULDAN KAŞKOL BERE YARDIMI

-ÖĞRENCİLERE İSTANBULDAN KAŞKOL BERE YARDIMI -İKİZDERELİ HAYIRSEVER KENDİ DOKUDUĞU GİYİM EŞYALARINI ÖĞRENCİLERE GÖNDERDİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdereli Çiğdem Kösoğlu kendi dokuduğu bere ve kaşkolları ilkokulda öğrenim gören çocuklar için İstanbul’dan İkizdere’ye gönderdi. Bere ve Kaşkolları Atatürk İlkokulu Müdürü Uğur Sürer teslim alırken’ kışın soğuk günlerde çocuklarımız üşümesin diye okulumuz kız ve erkek öğrenciler için kendisi ayrı..

Tarih : Okunma : 119 Defa Okundu... Yorum Yap

-ÖĞRENCİLERE İSTANBULDAN KAŞKOL BERE YARDIMI

-İKİZDERELİ HAYIRSEVER KENDİ DOKUDUĞU GİYİM EŞYALARINI ÖĞRENCİLERE GÖNDERDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdereli Çiğdem Kösoğlu kendi dokuduğu bere ve kaşkolları ilkokulda öğrenim gören çocuklar için İstanbul’dan İkizdere’ye gönderdi.

Bere ve Kaşkolları Atatürk İlkokulu Müdürü Uğur Sürer teslim alırken’ kışın soğuk günlerde çocuklarımız üşümesin diye okulumuz kız ve erkek öğrenciler için kendisi ayrı ayrı üretip okulumuza gönderen Çiğdem Kösoğlu’na teşekkür ediyorum. İkizdereli hemşerimizin ilçesini unutmaması güzel bir duygu. Soğukta ihtiyacı olan öğrencilerimiz vardı. Şu an okullarımız pandemi dolayısıyla kapalı ama ben tespitini yaptığımız öğrencilere ulaştıracağım, ilgisi ve yardımı için Çiğdem Kösoğlu hanımefendiye tekrar teşekkür ediyorum’ dedi.

İlk yorumu siz yazın