NİHAYET ÜST GEÇİDİN YAPIMINA BAŞLANDI SIRA YANDAN BİR YOL YAPILMASI

RİZE MERKEZ’DE, YAYALAR İÇİN TEHLİKE YARATAN YOLDA ÜST GEÇİT YAPILIYOR HABER: Osman Köseoğlu Rize‘de yayalar için büyük kaza riskinin oluşturduğu, günde yüzlerce gencin kullandığı,Karadeniz sahil yolu,Şenol Birol Spor kompleksinin karşısında üst geçit yapımına başlandı.. 15 Mart 2020’de Kendirlispor-Güneysuspor  maçı ile hizmete giren Şenol Birol Amatör futbol sahasına, her gün ve hafta sonları yüzlerce genç, amatör futbol..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE MERKEZ’DE, YAYALAR İÇİN TEHLİKE YARATAN YOLDA ÜST GEÇİT YAPILIYOR

HABER: Osman Köseoğlu

Rize‘de yayalar için büyük kaza riskinin oluşturduğu, günde yüzlerce gencin kullandığı,Karadeniz sahil yolu,Şenol Birol Spor kompleksinin karşısında üst geçit yapımına başlandı..

15 Mart 2020’de Kendirlispor-Güneysuspor  maçı ile hizmete giren Şenol Birol Amatör futbol sahasına, her gün ve hafta sonları yüzlerce genç, amatör futbol maçı ve idmanlar yapılıyor..

Rize’nin en işlek yeri olan, yaklaşık 70-80 takımın maçlarını oynadığı ve binlerce gencin geçiş yeri olan, Karadeniz sahil yolunda daha önce kazalar meydana geldi, her gün kaza riskinin olduğu önemli bir geçiş güzergahı..

Daha önce haber sitemizde sosyal medyada bu konuyu dile getirip, tehlikeye işaret ederek,bir an önce üstgeçittin mutlaka yapılmasını dile getirmiştik..
Bugün oynanan ve Rize İl Özel İdare’nin 2-0 kazandığı Bayburt Belediyespor maçı sonrası, görüşlerini başvurduğumuz Engin şen yaptığı açıklamada: Her gün tehlike yaratan ve daha önce yapılması gereken bu üst yol nihayet yapılmaya başlandı. Bu işe katkı yapan emek sarf eden herkese teşekkür ederim dedi.

Rize Valiliği ve Belediyenin girişimi ile Karayolları tarafından Şenol Birol spor kompleksinin hemen karşısında,iki ana yolu birbirine bağlayan yerde üst geçit yapımına başlandı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş