NEFES KESEN MÜCADELEDE KAZANAN PENDİK SPOR OLDU

[email protected] GÖZLEM NECATİ DİLİ NEFES KESEN MÜCADELEDE KAZANAN PENDİK SPOR OLDU Süratli, hızlı nefes kesen aksiyon dolu bir maç. İkinci yarıda tam üç penaltı. İkinci yarıda Üç penaltı vuruşunu kazanan Çaykur Rizespor Bolasie ile birini gole çevirirken İkinci penaltı auta çıkarken, bir sonraki penaltıyı da kaleci kurtardı. Üç te bir gol diyelim. Futbol bu nasıl sonuç..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap
facebook sharing button
[email protected] GÖZLEM NECATİ DİLİ

NEFES KESEN MÜCADELEDE KAZANAN PENDİK SPOR OLDU

Süratli, hızlı nefes kesen aksiyon dolu bir maç. İkinci yarıda tam üç penaltı.

İkinci yarıda Üç penaltı vuruşunu kazanan Çaykur Rizespor Bolasie ile birini gole çevirirken İkinci penaltı auta çıkarken, bir sonraki penaltıyı da kaleci kurtardı. Üç te bir gol diyelim.

Futbol bu nasıl sonuç çıkacağı belli olmuyor. İlk yarısı dört golle sona eren müsabakanın ilk golü misafir takımdan geldi.

Pendik spor ilk maçında Rize’de 1-1 beraber kalmıştı. Kendi evinde 63 puanlı Rize’yi konuk ediyordu. Pendik sporun 58 puanı vardı.

Ligin beklide en kritik müsabakasıydı.

Rize spor seriyi devam ettirmek isterken, Pendik sporda farkı kapatmak istiyordu. İlk tehlikeli, atak Pendik spordan geldi Tarık’ ın elinden kaçırdığı topu Pendik sporlu futbolcuların dokunuşuyla avuta çıktı.

Çaykur Rizespor maçın 5. Dakikasında Amiltonun pasıyla Benhurla öne geçti. Rize sporun ilk atağıda golle sonuçlandı.

Rizespor’un kaçan gollerinden sonra Pendik spor sahne aldı. 18 dakikada Görkem Tarık’ın hatasını affetmedi. Tarık topu tokatladı Top Görkemin ayağına düşen topu golle sonuçlandırdı. Beraberliği bulan Pendik spor atağında Rize defansı adeta çakılı kalırken Pendik spor 2-1 yakalıyordu. Basit golün ardından Rize 45+1 bir gol daha yerken skor bir anda 3-1 oldu. Pendik spor ortaya iyi bir futbol koymuştu.

İkinci yarıda Üst düzey bir müsabaka izlendi. Rize farkı indirmek, Pendik spor skoru korumak istiyordu. Daha doğrusu 58 olan puanını 61 yapmak istiyordu. Rizespor’un atakları neticesinde 69. Dakikada kazanılan penaltıyı Bolasie gole çevirirken fark bire indi 77 de yine kazanılan penaltı vuruşunda Bolasie topu üsten auta attı. Belkide beraberlik yakalayacaktı olmadı. Derken 86. Dakikada Yine var dan gelen uyarıyla bir penaltı daha kazandı Rizespor yine Bolasie bu sefer Pendik spor kalecisi gole izin vermedi. Çaykur Rize spor Nefes kesen Aksiyon dolu bir müsabaka sonucunda belki beraberliği belkide galibiyeti kaçıran taraf oldu diyebiliriz.

Pendik spor istediğini alarak puanını 61. Yaparken Rizespor’un puanı 63 te kaldı 10 serisi olan Rizespor seriyi de bu maçta kaybediyordu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş