Necip Topuz’dan Karataş’a Arıtma Tesisi Müjdesi

Adana (CUHA) – Karataş Belediyesi’nin genç Başkanı Necip Topuz göreve hızlı başlayarak Karataş’ın en büyük sorunlarından biri olan arıtma tesisi için kollarını sıvadı. İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Atık Su Arıtma Tesisi projesinin onaylandığı duyuran Cumhur İttifakı’nın MHP’li genç Belediye Başkanı Necip Topuz, “Arıtma tesisi projesi onaylandı. Hayırlı olsun değerli Karataşlılar. Karataş’ın en büyük problemini..

Tarih : Okunma : 37 Defa Okundu... Yorum Yap

Adana (CUHA) – Karataş Belediyesi’nin genç Başkanı Necip Topuz göreve hızlı başlayarak Karataş’ın en büyük sorunlarından biri olan arıtma tesisi için kollarını sıvadı.

İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Atık Su Arıtma Tesisi projesinin onaylandığı duyuran Cumhur İttifakı’nın MHP’li genç Belediye Başkanı Necip Topuz, “Arıtma tesisi projesi onaylandı.

Hayırlı olsun değerli Karataşlılar. Karataş’ın en büyük problemini de girişimlerimiz sonucu çözüme kavuşuyoruz. SUKAP kapsamında %50 hibe ile başlanacak projenin, %50’lik kısmı da Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ tarafından karşılanacak ve belediyemize herhangi bir yük getirmeden faaliyete geçirilecek. Karataş’ın yarınlarının temellerini olacak arıtma tesisinin tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

İlk yorumu siz yazın