MÜTHİŞ MAÇ UZATMALARDA GELEN BERABERLİK

MÜTHİŞ MAÇ UZATMALARDA GELEN BERABERLİK GÖZLEM- NECATİ DİLİ Oyuna Denizli spor başladı. İlk yarıda Çaykur Rizespor sahadan 1-0 mağlup olarak soyunma odasına gitti. Müsabakada Denizli spor sahada her yere ayakbastı desek yerinde olur Çaykur Rizespor 4- 2-3-1 düzeniyle oyuna başladı. Çaykur Rizespor’un gelişen bir atağında top yan ağlarda kaldı. Oyuna hızlı başlayan Denizli spor ligde..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

MÜTHİŞ MAÇ UZATMALARDA GELEN BERABERLİK

GÖZLEM- NECATİ DİLİ

Oyuna Denizli spor başladı. İlk yarıda Çaykur Rizespor sahadan 1-0 mağlup olarak soyunma odasına gitti. Müsabakada Denizli spor sahada her yere ayakbastı desek yerinde olur Çaykur Rizespor 4- 2-3-1 düzeniyle oyuna başladı.

Çaykur Rizespor’un gelişen bir atağında top yan ağlarda kaldı. Oyuna hızlı başlayan Denizli spor ligde altı gölü bulunan Redaoga yedinci gölünü attı. Vurdu kaleciden döndü, ikinci vuruşunda top ağlarla buluştu. Dakika 9 gösteriyordu.  Daha sonraki Denizli spor ataklarında kaleci Gökhan gole izin vermedi. İlk yarını galibi olarak Denizli spor soyunma odasına gitti.

İkinci yarıda Rize Ekibi değişiklikle oyuna hızlı başladı: Maç 90 dakika ve uzatmalarda var. Bu müsabakada her iki takımın kalecileri harika kurtarışlar yaptı. Art, Arda kaçan gollerde vardı. İkinci yarıda tempo hiç düşmedi. Seyretmeye değer mücadele vardı. Maç uzatmalara giderken Sonradan oyuna giren Kemal Rüzgâr 90+3 de Atmacaların beraberlik golünü atarak ev sahibi ekibi yenilmekten kurtaran isim oldu.

İlk yorumu siz yazın