Muhtarlar Hizmetlerden Memnun

Muhtarlar  Hizmetlerden Memnun Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap mahallelerin sorunlarını daha yakından takip edebilmek adına Rize Merkeze bağlı muhtarlarla Belediye hizmet binasında bir araya geldi. Belediye Başkanlığı görevine başladığı günden itibaren belirli zaman dilimi içerisinde sürekli mahalle muhtarları ile toplantılar gerçekleştiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi Meclis salonunda muhtarlarla..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

Muhtarlar  Hizmetlerden Memnun

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap mahallelerin sorunlarını daha yakından takip edebilmek adına Rize Merkeze bağlı muhtarlarla Belediye hizmet binasında bir araya geldi.

Belediye Başkanlığı görevine başladığı günden itibaren belirli zaman dilimi içerisinde sürekli mahalle muhtarları ile toplantılar gerçekleştiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi Meclis salonunda muhtarlarla toplantıda buluştu.

Başkan Kasap’ın daveti üzerine toplantıya katılan mahalle muhtarları sorumlu oldukları mahallelerle ilgili eksikliklerin giderilmesi için Başkan Kasap’a taleplerini ilettiler.

Teknik ekibi ile beraber muhtarlarla görüşen Başkan Kasap, önceki toplantılarda olduğu gibi sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine notlar aldırarak gerekli çalışmaların yapılması için birim müdürlerine talimat verdi.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları Başkan Kasap’a kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve mahallelerinde yapılan çalışmalar için teşekkür ettiler.

Yapılan istişareler neticesinde Rize Belediyesi olarak daha sağlıklı hizmet verildiğini söyleyen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: “Rize’nin mahallelerine daha güzel hizmet verebilmek için sürekli mahalle muhtarlarımız ile irtibat içerisinde olmayı göz önünde tutuyoruz. Muhtarlarımız ile koordine içerisinde çalışmak daha kaliteli bir hizmet vermek adına önemli bir adımdır. Bugüne kadar yapmış olduğumuz toplantılar dikkate alındı ve bugünkü toplantımızda muhtarlarımızın memnuniyeti önceki toplantılarımızın sonrasında gelen talepleri değerlendirdiğimize işarettir” dedi.

Çoğunluk Olarak Yol Bakım ve Asfalt Sorunları Var

Konuşmasında Başkan Kasap: “Göründüğü üzere mahalle muhtarlarımızın çoğunlukla  bozuk olan yolların asfaltlanması konusunda talepleri var. Geçtiğimiz yıl asfalt tesisimizin eski olmasından dolayı bu konuya pek yoğunlaşamadık ve diğer talepleri dikkate aldık. Bu yıl yenilemiş olduğumuz asfalt tesisimiz sayesinde havalarında güzel olmasıyla beraber yoğun bir şekilde asfalt dökme çalışmalarımız başlamış ve hız kesmeden devam edecek. Bu gibi toplantılarla daha verimli bir hizmet vereceğimize inanıyorum” dedi.

Toplantı Sonrası Başkan Kasap’tan İnceleme

Mahalle Muhtarlarıyla toplantı gerçekleştiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, toplantının ardından Piriçelebi Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Toplantının ardından Piriçelebi mahallesi Armutlu sokakta yapılan duvar çalışmalarını inceleyen Başkan Kasap, mahalle sakinleriyle sohbet ederek aşırı derecede bozuk olan yolun kısa sürede asfaltlanması için teknik ekibine talimat verdi. Sohbet esnasında mahalle sakinleri, mahallelerinde yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Kasap’a teşekkür ettiler.

İlk yorumu siz yazın