MUHTARLAR FEDERASYONUNA YENİ BAŞKAN

MUHTARLAR FEDERASYONUNA YENİ BAŞKAN İKİZDERE-BALLIKÖY MUHTARI REMZİ GÜZEL BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Muhtarlar Federasyonu 4.Genel Kurulu yapıldı, Mevcut Başkan Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşallacı ile İkizdere-Ballıköy Muhtarı Remzi Güzel’in aday olduğu seçimden Remzi Güzel 88 OY alarak sandıktan Başkan olarak çıktı. Rize Muhtarlar Federasyon 4. Olağan Genel kurulu İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapıldı.161 delegenin..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

MUHTARLAR FEDERASYONUNA YENİ BAŞKAN

İKİZDERE-BALLIKÖY MUHTARI REMZİ GÜZEL BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Muhtarlar Federasyonu 4.Genel Kurulu yapıldı, Mevcut Başkan Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşallacı ile İkizdere-Ballıköy Muhtarı Remzi Güzel’in aday olduğu seçimden Remzi Güzel 88 OY alarak sandıktan Başkan olarak çıktı.

Rize Muhtarlar Federasyon 4. Olağan Genel kurulu İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapıldı.161 delegenin olduğu genel kurulda 158 oy kullanıldı.158 delegenin 88 oyunu alan Ballıköy Muhtarı Remzi Güzel 3 yıllığına yeni Federasyon Başkanı seçildi. Mevcut Başkan Rize Merkez Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşalacı 70 oy aldı.

Rize Muhtarlar Federasyon Başkanı Remzi Güzel’’ Bu gün birlik beraberlik emek ve çalışmanın başarıya döndüğü gün oldu. Bu başarıya giden yolda benimle beraber mücadele eden dernek başkanlarım ve muhtarlarım emeğinize yüreğinize sağlık. Federasyon bizim. Her zaman birlik içinde olmalıyız. Birlik içinde olduğumuzda başaramayacağımız iş olmaz. Gayemiz hizmettir. Şahsım ve yeni seçilen arkadaşlarımla birlikte bu bilinçle hareket edeceğiz’’ dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş