– MUHTARDAN COVİD-19 ÖNLEMİ

– MUHTARDAN COVİD-19 ÖNLEMİ -MEŞEKÖYLÜ OLMAYANLARA YAYLAYA GİRİŞ YASAK İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Meşeköy Yaylasına salgın hastalığın yayılmaması için Muhtar tarafından ilginç bir tedbir alındı. Meşeköy Muhtarı Ahmet Tığcı’Covid-19 virüsünü engellemek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Köyüm uzak bir köy. İnsanlarımızın çoğu yaz olduğu için yaylada bulunuyor. Yaylada hastalık yok. Giden veya gideceklerin hastalık bulaştırılmaması için..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

– MUHTARDAN COVİD-19 ÖNLEMİ

-MEŞEKÖYLÜ OLMAYANLARA YAYLAYA GİRİŞ YASAK

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Meşeköy Yaylasına salgın hastalığın yayılmaması için Muhtar tarafından ilginç bir tedbir alındı.

Meşeköy Muhtarı Ahmet Tığcı’Covid-19 virüsünü engellemek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Köyüm uzak bir köy. İnsanlarımızın çoğu yaz olduğu için yaylada bulunuyor. Yaylada hastalık yok. Giden veya gideceklerin hastalık bulaştırılmaması için Garzavan yaylasına çıkan yolda kapımız vardır. Kapıyı kapatıyorum. Köyümden yani Petrandan olmayanların Covid-19 dolayısıyla geçici olarak yaylaya gelmesini istemiyorum. Dostlarımın arkadaşlarımın darılmasını istemem ama yapacak bir şey yok, tedbirli olmamız lazım. Bizde böyle çare bulduk. İnşallah hastalık yaylam ve köyümde bulaşmaz ’dedi.

Yayla girişinde ki kapıyı kapatan Muhtar ‘Covid-19 dolayısıyla geçici bir süre için Petranlı olmayan giremez ’yazılı tabela asarak vatandaşları uyarıyor

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş