MUHTAR İŞLERİ TAKİP EDİYOR

MUHTAR İŞLERİ TAKİP EDİYOR MERKEZ PİRİÇELEBİ MAHALLESİ MUHTARI HACI ALİ GÜNEY ‘’MAHALLEMİZDE ATIK SU PROBLEMİNİ ÇÖZÜYORUZ’’DEDİ. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Merkez Piriçelebi Mahallesinin atık su konusundaki problemleri çözülüyor. Belediyenin başlattığı çalışmaları Muhtar Hacı Ali Güney’in titizlikle takip etmesi dikkat çekiyor. Rize merkezdeki en büyük mahallelerden birisi olan Piri çelebi mahallesinin atık su problemi belediyenin hızlı çalışmasıyla devam..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

MUHTAR İŞLERİ TAKİP EDİYOR

MERKEZ PİRİÇELEBİ MAHALLESİ MUHTARI HACI ALİ GÜNEY ‘’MAHALLEMİZDE ATIK SU PROBLEMİNİ ÇÖZÜYORUZ’’DEDİ.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Merkez Piriçelebi Mahallesinin atık su konusundaki problemleri çözülüyor. Belediyenin başlattığı çalışmaları Muhtar Hacı Ali Güney’in titizlikle takip etmesi dikkat çekiyor.

Rize merkezdeki en büyük mahallelerden birisi olan Piri çelebi mahallesinin atık su problemi belediyenin hızlı çalışmasıyla devam ediyor Mahallenin çalışkanlığıyla dikkat çeken Muhtarı Hacı Ali Güney mahallesindeki çalışmayla ilgili bir açıklama yaptı. Muhtar Hacı Ali Güney’’ Yurt Sokak 2 Etap Alt yapı ve üst yapısıyla İçme suyu, atık su, yağmursuyu ve diğer şebeke hatlarının yenileme çalışması başlamıştır. Mahalle insanımıza biraz sıkıntı veriyoruz ama bunlar yakında geçecek. Göstermiş olduğunuz sabırdan dolayı Teşekkür ederim’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın