MİLLİ MÜCADELENİN 100.YIL ANISINA SAMSUN’DAN SARP’A PEDAL ÇEVİRİYORLAR

MİLLİ MÜCADELENİN 100.YIL ANISINA SAMSUN’DAN SARP’A PEDAL ÇEVİRİYORLAR Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) işbirliğiyle Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcının 100. Yılı anısına, yapılan milli mücadeleye dikkat çekmek ve unutturmamak amacıyla OMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerinden Mustafa Tilekli ve Hayrettin Katipoğlu gönüllü olarak bisikletleriyle Samsun’dan..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

MİLLİ MÜCADELENİN 100.YIL ANISINA SAMSUN’DAN SARP’A PEDAL ÇEVİRİYORLAR

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) işbirliğiyle Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcının 100. Yılı anısına, yapılan milli mücadeleye dikkat çekmek ve unutturmamak amacıyla OMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerinden Mustafa Tilekli ve Hayrettin Katipoğlu gönüllü olarak bisikletleriyle Samsun’dan Sarp Sınırı’nda bulunan sınır şehitliğine doğru bisikletleriyle yola çıktı.

Yol güzergâhında bulunan şehitliklerden almış oldukları topraklarla son ziyaret yeri olan, Sarp Sınır Kapısı’ndaki şehitliğe fidan dikimiyle 5 günde 550 km yol katederek bisikletle yolculuklarını tamamlayacaklar. Geçiş güzergâhları arasında Rize’de bulunan gönüllü akademisyenler Rize ziyaretlerinde, MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan’a ziyarette bulunarak desteklerinden dolayı teşekkür etti. Rize’de bir günlük konaklama sonrası fidan dikimi için Sarp Sınır Şehitliğine doğru yola çıktılar.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş