MİLLETVEKİLLERİNDEN VALİ ÇEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLLERİNDEN VALİ ÇEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Dr.Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı, Rize Valisi Kemal Çeber’i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 27. dönem Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Dr.Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı, beraberlerinde AK Parti İl Başkanı İshak Alim ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i Makamında ziyaret ederek,..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

MİLLETVEKİLLERİNDEN VALİ ÇEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Dr.Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı, Rize Valisi Kemal Çeber’i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

27. dönem Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Dr.Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı, beraberlerinde AK Parti İl Başkanı İshak Alim ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i Makamında ziyaret ederek, 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile atandığı Rize Valiliği görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretin ilk bölümünde Valilik Şeref Defterini imzalayan Milletvekilleri Yazıcı, Bak ve Avcı, daha sonra Vali Çeber’ın Makamına geçerek, Rize’de devam etmekte olan ve yapılması planlanan projeler hakkında bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, “Rize hedefleri olan bir il. Sayın Cumhurbaşkanımızın hedef koyduğu 2023 – 2071 Türkiye vizyonuna uygun olarak ekonomik ve sosyal anlamda büyüyen, gelişen ve kalkınan bir Rize için birlikte hareket edip, işbirliği içerisinde çalışacağız.” diye konuştu.

İlk yorumu siz yazın