Millet İttifakı Seçim Komitesi başkanı Deniz’ den, Erzurum’daki Provokasyona Tepki

Millet İttifakı Seçim Komitesi başkanı Deniz’ den, Erzurum’daki Provokasyona Tepki Millet İttifakı Rize seçim komisyonu başkanı Erzurum’da engellenmeye çalışılan mitinge katılan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’na ve vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunarak, yetkilileri sağduyulu olmaya çağırdı. Millet İttifakı Rize Seçim Komisyonu Başkanı Saltuk Deniz Erzurum’da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir..

Tarih : Okunma : 7 Defa Okundu... Yorum Yap

Millet İttifakı Seçim Komitesi başkanı Deniz’ den, Erzurum’daki Provokasyona Tepki

Millet İttifakı Rize seçim komisyonu başkanı Erzurum’da engellenmeye çalışılan mitinge katılan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’na ve vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulunarak, yetkilileri sağduyulu olmaya çağırdı.

Millet İttifakı Rize Seçim Komisyonu Başkanı Saltuk Deniz Erzurum’da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitingi sırasında yaşanan provokasyonun saatler öncesinden belli olduğuna işaret etti. Kendi istikbali için vatandaşın can güvenliğini sağlamayan ve provokasyona neden olan yetkilileri kınayan Deniz, “10 Mayıs 2023 tarihinde İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu Rize meydanında coşkuyla karşılayacağız” dedi.
Millet İttifakı Rize seçim komitesi başkanı Saltuk Deniz, ““Erzurum’da binlerce vatandaşımız tehlikeye atılmıştır. Elinde Türk Bayrağı olan vatandaşlarımız taşlı saldırıya uğradı. Sayın İmamoğlu’nun sağduyusu ile tehlikeli gerginliğin büyümesinin önüne geçilmiştir. Ancak aynı sağduyuyu yetkililerden beklerdik. Olayların bu noktaya gelmesine neden olanlar, olayları engellemeyenler hakkında işlem yapılmasını bekliyoruz. 14 Mayıs’ta bu anlayışı bitireceğiz. Yetkilileri daha sağduyulu olmaya davet ediyorum. Şiddet, nefret bitecek, demokrasi kazanacak. Sayın İmamoğlu’na ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş