-MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI RİZEDE BULUŞTU

-MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI RİZEDE BULUŞTU -ERZURUM-İSPİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI AHMET COŞKUN RİZELİLERİ 13-20 EYLÜLDE YAPILACAK İSPİR PANAYIRINA DAVET ETTİ. İSMET KÖSOĞLU RİZE-31 Mart 2019 yerel seçiminde MHP den Belediye Başkanı seçilen Çayeli, İkizdere ve Erzurum’un İspir ilçesi Belediye Başkanları Rize’de buluştu. Rize’de MHP İl Başkanı İhsan Alkan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda Rize’de yaşayan İspir ve..

Tarih : Okunma : 192 Defa Okundu... Yorum Yap

-MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI RİZEDE BULUŞTU

-ERZURUM-İSPİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI AHMET COŞKUN RİZELİLERİ 13-20 EYLÜLDE YAPILACAK İSPİR PANAYIRINA DAVET ETTİ.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-31 Mart 2019 yerel seçiminde MHP den Belediye Başkanı seçilen Çayeli, İkizdere ve Erzurum’un İspir ilçesi Belediye Başkanları Rize’de buluştu.

Rize’de MHP İl Başkanı İhsan Alkan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda Rize’de yaşayan İspir ve Pazaryolu ilçelerinden birçok kişi katıldı. Başkanların toplantısında bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Alkan’31 Mart yerel seçiminde halkımız teveccüh göstererek Rize’de 3 ilçemizin Belediyesini MHP’ ye verdi. Belediye Başkanlarımızın her zaman yanındayız destekliyoruz ve çalışmalarına güveniyoruz. Bugün siz İspir ve Pazaryolu insanımızın İspir Belediye Başkanımız Ahmet Coşkun ile tanışıp buluşmasını temin ettik. Rize’deki Erzurumlular Derneğinin tekrar faaliyete geçirilerek daha sık buluşmamızı temin etmeliyiz ’dedi.

YEDİ ASIRLIK PANAYI

Toplantıda bir konuşma yapan İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ’İspir Belediyesinde önemli çalışmalar başlattık. İspir için en çok ismi duyulan Fasulyemizi marka yapmak istiyoruz. Türkiye’nin her tarafında İspir Fasulyesi adı altında tonlarca Fasulye satılıyor. İlçemizin ismi kullanılıyor ama o fasulye İspir Fasulyesi değil. İspirde üretilen satılanın %10 udur. Bunu önleyerek insanımızı su olan her yere dağa taşa İspir Fasulyesi ekmeye davet ediyorum. Ayrıca Yedi asırlık mirasımız olan Uluslararası İspir Panayırını 13-20 Eylül tarihleri arasında yapacağız. Bütün hemşerilerimiz ve Rizeli kardeşlerimi yeniden düzenlediğimiz temiz ve ferah bir alanda yapacağımız halk arasında Deri denilen İspir Panayırına bekliyoruz.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve kalabalık bir İspir ve Pazaryolu’ndan olup Rize’de yaşayanların katıldığı toplantı geç saatlere kadar sohbet şeklinde devam etti.

İlk yorumu siz yazın