MHP İLÇE BAŞKANINDAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Kaymakamlığına vekâleten atanan Tarık Buğra Seyhan’a MHP İkizdere İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri hoş geldin ziyaretinde bulundu. Ziyaret hakkında bir açıklamada bulunan MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun ’bugün ilçemize yeni atanan ve hizmetine ihtiyaç olduğumuz Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan’a yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım Cihan Baş ve Murat Selçuk İspir ile..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Kaymakamlığına vekâleten atanan Tarık Buğra Seyhan’a MHP İkizdere İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ziyaret hakkında bir açıklamada bulunan MHP İkizdere İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun ’bugün ilçemize yeni atanan ve hizmetine ihtiyaç olduğumuz Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan’a yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım Cihan Baş ve Murat Selçuk İspir ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlçemize yeni atanan Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan beyi makamında ziyaret edip Teşkilatımız adına iyi niyet dileklerimizi ilettik. Heyetimizi kabullerinden dolayı şahsım ve heyetim adına teşekkür ederim. Bizler ilçemize yararlı her çalışmaya destek vermeye yardımcı olmaya her daim hazırı’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş