-MHP İL GENEL MECLİS ADAYI MELTEM FENER’DEN ÖĞRENCİLERE DESTEK.

-MHP İL GENEL MECLİS ADAYI MELTEM FENER’DEN ÖĞRENCİLERE DESTEK. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere ilçesinin MHP İl Genel Meclis adayı Ziraat Mühendisi Meltem Fener Atatürk İlkokul öğrencilerini ziyaret ederek ‘Hayal ağacında’ istekte bulunan öğrencilere hediyeler verdi. MHP İl Genel Meclisi İkizdere adayı Meltem Fener öğrenci ziyareti hakkında yaptığı açıklamaısnda’Küçük de olsa bir çocuğun hayatına dokunmak o çocuğun..

Tarih : Okunma : 87 Defa Okundu... Yorum Yap

-MHP İL GENEL MECLİS ADAYI MELTEM FENER’DEN ÖĞRENCİLERE DESTEK.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere ilçesinin MHP İl Genel Meclis adayı Ziraat Mühendisi Meltem Fener Atatürk İlkokul öğrencilerini ziyaret ederek ‘Hayal ağacında’ istekte bulunan öğrencilere hediyeler verdi.

MHP İl Genel Meclisi İkizdere adayı Meltem Fener öğrenci ziyareti hakkında yaptığı açıklamaısnda’Küçük de olsa bir çocuğun hayatına dokunmak o çocuğun asla unutamayacağı bir andır. İl Genel Meclis adayı olarak ziyaretlerimiz esnasında okul duvarında öğrencilerimizin yaptığı ve ismine Hayal Ağacı dedikleri dilek istek ağacında neler yazdıklarını okudum. Birçok öğrencimiz bizim aklımıza gelmeyen istekler yazmış. Genç çocuklarımızın hayallerini yaşatması genişletmesi çok güzel. Karınca kararınca bende isteklerini karşılamak istedim’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş