MHP İL BAŞKANINDAN YEŞİLAY’A ZİYARET

MHP İL BAŞKANINDAN YEŞİLAY’A ZİYARET İSMET KÖSOĞLU RİZE-(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yeşilay Haftası dolayısıyla Rize Yeşilay Şubesine ziyarette bulundu. 1-7 Mart Tarihleri Arasında kutlanan Yeşilay Haftası dolaysıyla Rize Yeşilay Şubeni ziyaret eden MHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Şube Başkanı Prof.Dr Hasan Türüt ve..

Tarih : Okunma : 43 Defa Okundu... Yorum Yap

MHP İL BAŞKANINDAN YEŞİLAY’A ZİYARET

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yeşilay Haftası dolayısıyla Rize Yeşilay Şubesine ziyarette bulundu.

1-7 Mart Tarihleri Arasında kutlanan Yeşilay Haftası dolaysıyla Rize Yeşilay Şubeni ziyaret eden MHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Şube Başkanı Prof.Dr Hasan Türüt ve Yeşilay Şube Üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaret hakkında bir açıklama yapan İl Başkanı İhsan Alkan’ ’her türlü zararlıyla mücadelede önemli çalışmalar yapan Yeşilay’ımızın Rize Şubesinde ziyarette bulunduk. Rize Şubesi Başkanımız değerli hocamız Prof.Dr. Hasan Türüt ve ekibi tarafından yakın ilgi gördük. Çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Gençlerin her türlü zararlı maddeden uzak durması için güzel çalışmalar yapıldığını öğrendik, hocamıza ve ekibine bizlerde MHP İl Başkanlığı olarak her türlü destek vermeye hazır olduğumuzu belirttik’’ dedi.

Yeşilay Şube Başkanı Prof.Dr. Hasan Türüt MHP İl Başkanı ve yönetiminin ziyaretinden memnunluk duydukların 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla birçok kurum ve kuruluştan destek gördüklerini söyledi.

İlk yorumu siz yazın