MHP ANKARA MİLLETVEKİLİ YAŞAR YILDIRIM İLE TOKAT MİLLETVEKİLİ YÜCEL BULUT İKİZDERE’DE BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DEN İKİZDEREYE ÇIKARMA -MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ANKARA MİLLETVEKİLİ YAŞAR YILDIRIM İLE TOKAT MİLLETVEKİLİ YÜCEL BULUT İKİZDERE’DE BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize Güneysu ve Muradiye Beldesinde meydana gelen sel afeti dolayısıyla Rize’ye gelen MHP ekibi MHP’li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ü ziyaret için İkizdere ilçesine geldi. İkizdere Belediyesinde Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve İlçe Başkanı..

Tarih : Okunma : 85 Defa Okundu... Yorum Yap

MHP’DEN İKİZDEREYE ÇIKARMA

-MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ANKARA MİLLETVEKİLİ YAŞAR YILDIRIM İLE TOKAT MİLLETVEKİLİ YÜCEL BULUT İKİZDERE’DE BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize Güneysu ve Muradiye Beldesinde meydana gelen sel afeti dolayısıyla Rize’ye gelen MHP ekibi MHP’li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ü ziyaret için İkizdere ilçesine geldi.

youtup: gazete53 abone olunuz

İkizdere Belediyesinde Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun tarafından karşılanan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ile birlikte Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve parti yöneticileri Belediye Başkanı Hakan Karagöz’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. İkizdere Belediyesinin çalışmalarını Ankara’dan sürekli takip ettiklerini söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ’partimizin mensubu Belediyelerimiz halkın teveccühünü kazanmıştır. Bütün Başkanlarımız gibi İkizdere Belediyemizde layıkıyla görev yapıyor. İhtiyaç ve eksikleriniz konusunda Ankara’da her zaman yanınızdayız ve işlerinizin çözümü için takipçiyiz ’dedi.

MHP nin İkizdere Belediyesini ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve Tokat Milletvekili Yücel Bulut partililer Rize MHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Feyiz ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş