MESUT YILMAZ İSMİ RİZE GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Trabzon basının güçlü isimlerinden Levent Ustabaşı Rize’de yapılmakta olan Havaalanına Merhum Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz isminin verilmesi konusundaki mücadeleyi köşesine taşıyarak şu bilgilere yer verdi.Yılların gazetecisi Rizeli Fatih Sultan Kar’ın bugünlerde ciddi bir mücadelesi var. Artvin-Rize Havalimanı’na eski başbakanlarımızdan merhum Mesut Yılmaz’ın adının verilmesi için yoğun çaba sarf ediyor.Kendisine sorduk nedir çalışmalarınla alakalı gelişme diye,..

Tarih : Okunma : 40 Defa Okundu... Yorum Yap

Trabzon basının güçlü isimlerinden Levent Ustabaşı Rize’de yapılmakta olan Havaalanına Merhum Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz isminin verilmesi konusundaki mücadeleyi köşesine taşıyarak şu bilgilere yer verdi.
Yılların gazetecisi Rizeli Fatih Sultan Kar’ın bugünlerde ciddi bir mücadelesi var.


Artvin-Rize Havalimanı’na eski başbakanlarımızdan merhum Mesut Yılmaz’ın adının verilmesi için yoğun çaba sarf ediyor.
Kendisine sorduk nedir çalışmalarınla alakalı gelişme diye, biraz iç çekti ve dediki; “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Mesut Yılmaz adına ‘evet’ diyerek vefa gösterecektir. Ben inanıyorum”
Ayrıca, “Mesut Yılmaz isminin oraya verilmesini Rize’deki AK Partililer de çok istiyorlar. Ama Reis’in ağzına bakma kültürü yaygın olduğundan açıklamasını bekliyorlar” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş