Meral Akşener’den Kılıçdaroğlu’na Saldırı Açıklaması

Ankara (CUHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, şehit cenazesinde yapılan çirkin saldırı hakkında açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Milletimizin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu beyhude eylemlere en güzel cevabı, Aziz Türk Milleti İstiklal Mücadelemizde olduğu gibi, daha da kenetlenerek verecektir.” dedi. Kılıçdaroğlu ile bir fotoğrafını Sosyal Medya hesabından paylaşarak açıklama..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

Ankara (CUHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, şehit cenazesinde yapılan çirkin saldırı hakkında açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Milletimizin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu beyhude eylemlere en güzel cevabı, Aziz Türk Milleti İstiklal Mücadelemizde olduğu gibi, daha da kenetlenerek verecektir.” dedi.

Kılıçdaroğlu ile bir fotoğrafını Sosyal Medya hesabından paylaşarak açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:  ”Sayın @kilicdarogluk’na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine acil şifalar diliyorum. Bilinçli olarak kutuplaştırılan ülkemizde, siyasilerin milleti germekten acilen vazgeçmeleri gerekiyor. Hiçbir oy, hiçbir koltuk milletimizin birlik ve huzurundan daha kıymetli değil. Eminiz ki, milletimizin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu beyhude eylemlere en güzel cevabı, Aziz Türk Milleti İstiklal Mücadelemizde olduğu gibi, daha da kenetlenerek verecektir.” ifadelerini kullandı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş