Memleket Partisi Bu Devletin Geleceğinde Var Olacaktır

Memleket Partisi Bu Devletin Geleceğinde Var Olacaktır Memleket Partisi Rize örgütü il Başkanı Muhittin Bayrak önderliğinde milletvekili adayları Atilla Kayhan Nihal Demir Furkan Kazmaz ve Partililerle beraber Rize merkezde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan milletvekili adayı Atilla Kayhan şu cümleleri kurdu. “Bugüne kadar yaptığımız esnaf ziyaretlerimiz de hiç tepki ile karşılanmadık. Memleket..

Tarih : Okunma : 41 Defa Okundu... Yorum Yap

Memleket Partisi Bu Devletin Geleceğinde Var Olacaktır
Memleket Partisi Rize örgütü il Başkanı Muhittin Bayrak önderliğinde milletvekili adayları Atilla Kayhan Nihal Demir Furkan Kazmaz ve Partililerle beraber Rize merkezde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan milletvekili adayı Atilla Kayhan şu cümleleri kurdu. “Bugüne kadar yaptığımız esnaf ziyaretlerimiz de hiç tepki ile karşılanmadık. Memleket Partili olmayan diğer partilerimize sempati besleyen vatandaşlar bile bizleri güzel karşıladılar ve bazı esnaf hemşerilerimizin bizlere söyledikleri genel olarak kanaatleri şu yönde Bizler belki memleket partisine bu seferlik oy vermeyebiliriz. Ama kesinlikle memleket Partisi ve genel başkanı Muharrem İnce mecliste olmalıdır bunun için memleket partisinin aktif çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve beğeniyoruz” dedi.
Kayhan, “Esnaf kardeşlerimizin bizlere göstermiş olduğu ilgiden şunu anlayabiliriz ki Türkiye Siyaset tarihine Er Veya geç memleket partisi Bu ülkenin geleceğinde var olacaktır Ve bir gün Türkiye Cumhuriyeti gerçek Atatürkçüler tarafından yönetilecektir diye bizlerle duygularını paylaştılar” dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş