MEHMET CENGİZ TESİSLERİN İKİ HAZIRLIK MAÇI DAHA

  Takımımız; 2022-2023 Sezonu hazırlık maçları kapsamında 4 Ağustos Perşembe günü Yeşilyurt D. Ç. Of spor ile 6 Ağustos Cumartesi günü Pazar spor ile karşılaşacak. Hazırlık maçlarının serisine Çaykur Rizespor iki maç daha ekledi. Ligler başlamadan önce iki hazırlık maçlarını Çaykur Rizespor kendi tesislerinde oynayacak olup önce 3. Lig takımlarından Of sporla karşılaşacak olan Atmacalar..

Tarih : Okunma : 122 Defa Okundu... Yorum Yap

 

Takımımız; 2022-2023 Sezonu hazırlık maçları kapsamında 4 Ağustos Perşembe günü Yeşilyurt D. Ç. Of spor ile 6 Ağustos Cumartesi günü Pazar spor ile karşılaşacak.

Hazırlık maçlarının serisine Çaykur Rizespor iki maç daha ekledi. Ligler başlamadan önce iki hazırlık maçlarını Çaykur Rizespor kendi tesislerinde oynayacak olup önce 3. Lig takımlarından Of sporla karşılaşacak olan Atmacalar yine ikinci maçını Pazar sporla oynayacak olan Atmacalar lige tam manasıyla hazırlıklı olarak girecektir İlk maç 4.8.2022 saat 17.00da ikinci maçını yine Mehmet Cengiz tesislerinde Pazar spor ile karşılaşacak olan atmacaların bu maçı da saat 17.00 da oynayacaktır.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş