MEHMET ALİ KARACA  ÇAYKUR RİZESPOR  ALT YAPIDA  ANTRENÖR ( NOSTALJİ )

MEHMET ALİ KARACA  ÇAYKUR RİZESPOR  ALT YAPIDA  ANTRENÖR ( NOSTALJİ ) 1978 senesinde Futbola Çay kur Rize sporun alt yapısında başlayan Karaca Bugün hala Çay Kur Rize sporun alt yapısında antrenörlük yapıyor Evli ve iki erkek çocuk babası olan M.Ali KARACA futbola 1978 senesinde Ç.Rizespor’un alt yapısında başladı. Daha sonra Rizespor’un alt yapısında 3 sene..

Tarih : Okunma : 344 Defa Okundu... Yorum Yap

MEHMET ALİ KARACA  ÇAYKUR RİZESPOR  ALT YAPIDA  ANTRENÖR ( NOSTALJİ )

1978 senesinde Futbola Çay kur Rize sporun alt yapısında başlayan Karaca Bugün hala Çay Kur Rize sporun alt yapısında antrenörlük yapıyor

Evli ve iki erkek çocuk babası olan M.Ali KARACA futbola 1978 senesinde Ç.Rizespor’un alt yapısında başladı. Daha sonra Rizespor’un alt yapısında 3 sene futbol oynadıktan sonra Rizespor A takımına geçtim diyen Mehmet Al,i Karaca  8 sene orada futbol oynadım. Sırası ile Elazığspor’da 1 sene, Pazarspor’da 1 sene futbol oynadım. Sonra futbolu bırakıp klasman hakemliği yaptım. Profesyonel maçlara ve antrenör kurslarına katıldım. Sırası ile B – A en son olarak teknik direktör kursunu bitirdim. Sırası ile hakemlikten sonra Rizespor’un alt yapısında daha sonra 3.lig Çayspor’da ve Pazarspor’da hocalık yaptım.Şu anda Ç.Rizespor’un alt yapısında görev yapıyorum. KARACA : “ futbolu çok seviyorum. Bilgi becerimi gençlerimize en iyi şekilde aktarmak için çalışıyoruz.” Dedi.

İlk yorumu siz yazın