MAMAK FK 0-2 PAZARSPOR

MAMAK FK 0-2 PAZARSPOR MAMAK FK 0-2 PAZARSPOR Şahinler 7 günlük deplasman serüveninden 6 puan ile dönüyor.Geçen yılı deplasmanda Kastamonu galibiyeti ile kapatann Şahinler, yeni yıla yine deplasmanda Ankara Mamakspor galibiyeti ile başladı. Bu gün Mamakspor ile karşılaşan ekibimiz maçın büyük bölümün de kontrolü elinde bulundurup baskılı oynarken sayısız, çok müsait gol pozisyonunu da değerlendiremedi.Bu..

Tarih : Okunma : 168 Defa Okundu... Yorum Yap

MAMAK FK 0-2 PAZARSPOR

MAMAK FK 0-2 PAZARSPOR

Şahinler 7 günlük deplasman serüveninden 6 puan ile dönüyor.
Geçen yılı deplasmanda Kastamonu galibiyeti ile kapatann Şahinler, yeni yıla yine deplasmanda Ankara Mamakspor galibiyeti ile başladı. Bu gün Mamakspor ile karşılaşan ekibimiz maçın büyük bölümün de kontrolü elinde bulundurup baskılı oynarken sayısız, çok müsait gol pozisyonunu da değerlendiremedi.
Bu gün adeta gol kaçırma yarışına giren Şahinler bir çoğu karşı, karşıya Eren, Eray, Onur, Savaş, Kadir ve İbrahimle bulduğu pozisyonlar da fileleri havalandıramadı.
İlk golümüz duran topta Ömerin kafa vuruşu ile gelirken, ikinci golümüzde kontra atakta profesyonel liglerdeki ilk golünü atan İbrahim’in kalecinin yanından gönderdiği plasesi ile geldi. Bu gün Ankara deplasmanından dönen Şahinler yarın sabah saatlerinde Kovit testine girip 6 Ocak Çarşamba günü sahasında Karatay Termal Konyaspor ile karşılaşacak. Ekibimiz 10 Ocak Pazar günü yine sahasında Pendikspor ile oynayacağı erteleme maçı ile ilk yarıyı tamamlayacak.
Bu günde verdikleri mücadele için tüm ekibi kutluyoruz.
Ayrıca Takımımızın Ankara’da 4 günlük otel masrafları Ankara gurubunun organizasyonu ile ayder turizm sahibi Ahmet Haşimoğlu ve Yepaş şirketi sahibi Gürsel Alnıacık tarafından karşılanmıştır her iki hemşehrimize yaptıkları bu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Hakemler; Önder Turgay Demirdak, Sedat Bayrak, Güner Mumcu Taştan

MAMAK FK; Burak Cemal, Abdullah, Hüseyin, Mahmut, Özkan, Görkem Can, Yiğit, Rahmi Muhammed, Mehmet Halil, Ataberk, Alperen

PAZARSPOR; Mustafa, Mete,(Dakika 46 Kadir Kaan), Hüseyin Eray, Şahin Ali, Savaş, (Dakika 78 Ali Osman),Onur, Emre, Aykut, Ömercan,(Dakika 78 Muhammet Ensar), Taha, Eren (Dakika 65 Muhammet),

GOLLER; Dakika 55 Ömercan (Pazarspor),90.İbrahim(Pazarspor)

İlk yorumu siz yazın