MAHALLENİN YAKIŞIKLI AĞABEYİ BURHAN GÜNGÖR

MAHALLENİN YAKIŞIKLI AĞABEYİ BURHAN GÜNGÖRKendimi çok şanslı buluyorum. Eskiden Rize’de mahallenin yakışıklı ağa”bey”leri vardı. Onları tanımak sohbet etmek, ortak bir paydada buluşmaktan daha güzel ne olabilirdi ki… Ya şimdi.. Saha ve zemin futbol oynamaya müsait değil. Ya da kısacası biz maçı kaybettik. GÜZEL İNSANDI ÖZEL İNSANDIMahallenin yakışıklı ağabeylerinden biri de Burhan Güngör ağabeydi. Çıkar ilişkilerinin..

Tarih : Okunma : 350 Defa Okundu... Yorum Yap

MAHALLENİN YAKIŞIKLI AĞABEYİ BURHAN GÜNGÖR
Kendimi çok şanslı buluyorum. Eskiden Rize’de mahallenin yakışıklı ağa”bey”leri vardı. Onları tanımak sohbet etmek, ortak bir paydada buluşmaktan daha güzel ne olabilirdi ki… Ya şimdi.. Saha ve zemin futbol oynamaya müsait değil. Ya da kısacası biz maçı kaybettik.

GÜZEL İNSANDI ÖZEL İNSANDI
Mahallenin yakışıklı ağabeylerinden biri de Burhan Güngör ağabeydi. Çıkar ilişkilerinin bu denli yaygın olmadığı zamanların adamıydı o. 1950 Yılında Rize’de dünyaya gelen Burhan Güngör futbola sokak aralarında top koşturarak başladı. İlk lisansını o zamanların futbolcu yetiştirme merkezi olan Esnafspor’da 1968 yılında çıkardı. 1970- 78 yılları arasında profesyonel olarak Rizespor’da futbol oynadı. Futbol yaşamından sonra dönem, dönem Rizespor ve Çayspor’da yöneticilik görevlerinde bulundu.

BURHAN GÜNGÖR UNUTULMAZ
1992 yılında profesyonel sendikacılık yapmaya başlayan Güngör, 2003 yılında TEK GİDA İŞ Sendikası Rize Bölge Şube Başkanlığına seçildi. Bu görevini yürütmekte iken yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 13 Nisan 2005 tarihinde aramızdan ayrıldı.

Rahmetle ve özlemle anıyorum.

Fatih Sultan KAR / İST

İlk yorumu siz yazın