MADENLİ BELEDİYESPOR VE BÜYÜKÖYSPOR’DAN DOSTLUK İFTARI

MADENLİ BELEDİYESPOR VE BÜYÜKÖYSPOR’DAN DOSTLUK İFTARI Büyükköyspor Kulübü ve Madenli Belediyespor Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri almış oldukları bir kararla, İki komşu kardeş kulüp olarak vermiş oldukları iftar davetine, ASKF, TUFAD, Spor İlçe Müdürleri, Rize Amatör spor camiası yöneticileri, Rizesporlu eski futbolcular, Kulüp Başkanları ve çok sayıda spor kulübünün yöneticileri katıldılar. İftar öncesi bir..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

MADENLİ BELEDİYESPOR VE BÜYÜKÖYSPOR’DAN DOSTLUK İFTARI

Büyükköyspor Kulübü ve Madenli Belediyespor Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri almış oldukları bir kararla, İki komşu kardeş kulüp olarak vermiş oldukları iftar davetine, ASKF, TUFAD, Spor İlçe Müdürleri, Rize Amatör spor camiası yöneticileri, Rizesporlu eski futbolcular, Kulüp Başkanları ve çok sayıda spor kulübünün yöneticileri katıldılar.

İftar öncesi bir konuşma yapan, Büyükköyspor Kulübü Başkanı Sebahattin Çepni, “Rahmet ve bereket ayının sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Çayeli İlçemizin iki önemli beldesi olan, Madenli Belediye Spor ve Büyükköy Spor kulüpleri olarak ortaklaşa vermiş olduğumuz bu kardeşlik ve dostluk iftar davetimize teşriflerinize çok teşekkür ediyoruz. Rize ilimizden gelen spor yönetici ve otoritelerine, Amatör sporlara bu zamana kadar sağlamış oldukları katkı ve desteklerinin daha da artarak devam etmesini diliyoruz.” dedi. Büyükköy Spor Kulübü Başkanı Çepni’nin ardından konuşan, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, ”Güzel düşünülmüş, güzel bir örnek olan, bu iki güzide Kulübümüzün iftarına katılmaktan büyük mutluluk duydum. Sportif faaliyetlere destek olmak, ilimiz, ilçemiz, beldemiz adına önemli sporcular yetiştirmek de görevlerimizden birisidir. O nedenle bu zaman kadar olduğu gibi, bundan sonra da belediye olarak başta altyapı çalışmalarınız olmak üzere bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. İmkânlarımız ölçüsünce destek sağlayacağız. ”dedi.

Madenli Belediye Spor Kulübü ve Büyükköy Spor Kulübünün ortaklaşa, Çayeli Şeref Turizm Tesislerinde vermiş olduğu iftara, Çayeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Muhammet Yılmaz, Çaykurspor Kulübü Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu, İyidere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Çelik, Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Serdar, Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak, TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlı, Çaykurspor Kulübü Müdürü B. Ali Kavalcı, Madenli Belediye spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Yazıcı ve Antrenörü Can Yelkenci, Aşıklar Spor Kulübü Başkanı Metin Yılmaz, Çayeli Madengücü Spor Kulübü Başkanı Muhammet Aloğlu, Çaykur Rizespor eski futbolcularından Harun İlik ve çok sayıda kulübün yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Davetliler, iftar sonrası geçmişte uzun yıllar Rizespor’da başarılı bir futbol hayatı sürdüren, Şenel Cabbar olarak tanınan Şenol Bayraktar’ın çalıştırdığı Anadolu Kıraathanesine giderek bir yandan ikram etmiş olduğu çaylarını yudumlayıp, eski futbol yıllarını yâd ettiler. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI – FOTOTĞRAFLAR: MUSTAFA SARIIMG_0074

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş