Maç öncesi Losemili çocuklar haftası nedeniyle iki takım oyuncuları maça maske ile çıkarak farkındalık yarattılar

Türkiye Bayanlar hentbol Ligi Süper Liginde Rize temsilcisi Ardeşen GSK erteleme maçında, geçen yılın kupa ve Lig şampiyonu güçlü rakibi Muratpaşa Belediyeyespor’u, ilk yarı 16-19 geri tamamlamasına rağmen, ikinci yarıda ortaya koyduğu mükemmel oyunuyla rakibini 35- 34 mağlup ederek ligde çıkışını sürdürdü. Maç öncesi Losemili çocuklar haftası nedeniyle iki takım oyuncuları maça maske ile çıkarak..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

Türkiye Bayanlar hentbol Ligi Süper Liginde Rize temsilcisi Ardeşen GSK erteleme maçında, geçen yılın kupa ve Lig şampiyonu güçlü rakibi Muratpaşa Belediyeyespor’u, ilk yarı 16-19 geri tamamlamasına rağmen, ikinci yarıda ortaya koyduğu mükemmel oyunuyla rakibini 35- 34 mağlup ederek ligde çıkışını sürdürdü.

Maç öncesi Losemili çocuklar haftası nedeniyle iki takım oyuncuları maça maske ile çıkarak farkındalık yarattılar

Rize’nin bayanlar hentbol Süper Lig temsilcisi Ardeşen GSK, Muratpaşa Belediyespor’un Avrupa Kupası maçı nedeniyle ertelenen maçta, Ardeşen myo Spor salonunda ilk yarıyı 16- 19 geri kapattığı maçta, 2. Yarı mükemmel oyunu ile sonuca giderek, geçen yılın kupa ve Lig şampiyonunu mağlup ederek ligin üst sıralarına tırmanışını sürdürdü.

Bu sezon Yeni bir yapılanma ile yabancı oyuncularından mahrum yetenekli ve genç oyuncuları ile Şevki Demiroğlu yönetimi ile lige başlayan ve ilk haftalarda aldığı iyi sonuçlar da ligin üst sıralarını zorlayan Ardeşen GSK, bugün zoru başararak güçlü rakibini mağlup ederek, bir maçı eksik olmasına rağmen rakibi ile aynı puana yükseldi.

Rize’nin süper kızları ilk 15 dakikayı 8- 9 ve ilk yarı soyunma odasına 16-19 sayı ile geride olmasına rağmen,ikinci devrenin ilk çeyreğinde Mükemmel bir oyun ortaya koyan Rizenin dişi Atmacaları rakibini son çeyrekte 25-25 yakaladı.

Maçın son dakikaları adeta nefesleri kesti ve bu önemli maçtan Ardeşen GSK 35-34 galip gelerek bir maç eksiğiyle 10 puana yükseldi.

Milli maç arası nedeniyle üç hafta ara verilecek ligde Rize temsilcisi 9 Aralıkta Ardeşen MYO Spor salonunda Yenimahalle Spor’u ağırlarken, 12 Aralık’ta Polatlı deplasmanına gidecek

Bugünkü maçta 10 gol atan Neslihan,9 gol atan Olga ve 8 gol atan kaptan perihan maça damgasını vurdu.

Maç sonunu değerlendiren Antrenör Şevki Demiroğlu :Bugün çok güçlü bir rakibimiz olan geçen yılın Lig ve kupa şampiyonu ile mücadele ettik.Muratpaşa Belediyespor’un hafta sonu Kastamodu’da zor bir maç oynadığını biliyorduk.

İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık ve bunun neticesinde 3 sayı fakla soyunma odasına gittik.İkinci devre maça daha iyi konsantre olduk ve hızla oyunla rakip oyuncular savunmaya yerleşmeden sonuca gitmeye baktık ve başarılı olduk.

Bu önemli galibiyetten dolayı başta taraftarımız olmak üzere oyuncularımı tebrik ediyorum diyerek sözlerini tamamladı

İlk yarı 16-19

Maç Sonu 35-34

SALON: Ardeşen MYO

HAKEMLER: Halil Kılıç*** Hamza Sükan***

Ardeşen GSK:Kübra Yılmaz 2,Perihan Topaloğlu Acar 8,Neslihan 9,Dushıca 4,Duygu 2,Melek Yazıcı,Çağla,Ketia,Ayşenur,Selin,Şeyma,Halime,İlayda,Esra,Gamze,Olga 9

Antrenör : Şevki Demiroğlu

Muratpaşa Belediyespor: Beyzanur 7,Yeliz 7, Didem,Cansu,Döne 6,Valeria 4,Ayşe,Yasemin 3,Yağmur 4,Ecem,Merve,Eda nur 3,Selen,Ayşe nur

Antrenör: Birol Ünsal

Haber:Osman Köseoğlu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş