LİSELER ARASI TÜRKİYE GENÇLER FİNAL MÜSABAKALARI

LİSELER ARASI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI Rize ilinde oynanan Liseler arası Türkiye şampiyonası Gençler kategorisinde mücadele eden Kadınlar ve genç erkekler final müsabakası Pazar günü 3-4 lük ve 1-2 maçları Rize Şenol Birol futbol sahasında oynanacaktır. Müsabakaya 8 kadınlar ve 8 genç erkekler takımı katıldı. Toplamda 16 takım arasında BÜTÜN TAKIMFinallere kalan takımla ise şu şekilde olmuştur…

Tarih : Okunma : 82 Defa Okundu... Yorum Yap

LİSELER ARASI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Rize ilinde oynanan Liseler arası Türkiye şampiyonası Gençler kategorisinde mücadele eden Kadınlar ve genç erkekler final müsabakası Pazar günü 3-4 lük ve 1-2 maçları Rize Şenol Birol futbol sahasında oynanacaktır.

Müsabakaya 8 kadınlar ve 8 genç erkekler takımı katıldı. Toplamda 16 takım arasında

BÜTÜN TAKIMFinallere kalan takımla ise şu şekilde olmuştur.

saat 9.30 da 3.ve 4 müsabakası İstanbul Toki Yahya Kemal çapal ile Gaziantep spor lisesi kadınlar takımı karşılaşacak.

Saat 11.30 da 3 ve 4 lük müsabakasında Erkeklerde Bursa Özel Nilüfer Okyanus Anadolu Lisesi ve İstanbul Özel Mertel Final Anadolu Lisesi karşılaşacak.

Saat 13.30 da 1 ve 2. maçında Kadınlar da Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor lisesi ve Diyarbakır Spor Lisesi karşılaşacaktır.

Saat 15.30 da 1 ve 2. lik erkekler müsabakasında Sakarya spor Lisesi ve Trabzon 15 Temmuz Şehitler Al Liseleri karşılaşacak.

Müsabaka sonunda takımlara kupaları taktim edilecektir.

BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİM

HABER: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş