Kurucu özelliğiyle Öne çıkan teknik direktör Şeref Yerebakan

Kurucu özelliğiyle Öne çıkan teknik direktör Şeref Yerebakan Rize ili Ardeşen ilçesi Pirinçlik köyünde dünyaya gelen Şeref Yerebakan 19.04.1966 doğumlu olup Çiçekçilik sektörü ile uğraşan Canan Yerebakan ile evli olup yine ticaret yapan Rıfat, Doktor F. Candan ve lise son sınıf öğrencisi öğrencisi olan Hayat Yerebakan adında üç çocuk sahibidir. İş hayatı olarak 1986 ýılında..

Tarih : Okunma : 144 Defa Okundu... Yorum Yap

Kurucu özelliğiyle Öne çıkan teknik direktör
Şeref Yerebakan
Rize ili Ardeşen ilçesi Pirinçlik köyünde dünyaya gelen Şeref Yerebakan 19.04.1966 doğumlu olup Çiçekçilik sektörü ile uğraşan Canan Yerebakan ile evli olup yine ticaret yapan Rıfat, Doktor F. Candan ve lise son sınıf öğrencisi öğrencisi olan Hayat Yerebakan adında üç çocuk sahibidir.
İş hayatı olarak 1986 ýılında Dosan çay fabrikası 1988 yılında Ardeşen Belediyesi ve 1989 yılında Veliköy Çay fabrikasında işçi olarak çalıştıktan sonra 1990 yılında memuriyete geçerek Adalet Bakanlığı bünyesinde İkizdere, Ardeşen ve Pazar Adliyesinde 27 yıl görev yaptıktan sonra 2017 yılında emekliye ayrılmıştır.
1999 yılında açılan Antrenörlük kurşuna katılmış olup C lisansı almış olup Adalet Ön lisans mezunudur.
Futbolculuk kariyeri Ardeşenspor Çamlıhemşin spor ve Ardeşen gücünde geçmiş olup Teknik direktörlük görevlerinde kısa aralıklarla Ardeşenspor, Murgul spor, Pirinçlik spor ve Pazar Genç aslanlarda görev almıştır.
Şu anda Master Veteran futbolunda yönetici konumunda olup kurucu özellikleriyle öne çıkaran unsurlar olarak şu anda faal olan Ardeşen Veteranlar ve Pirinçlik Veteranlar takımlarının, yıllarca aktif olmayan Pirinçlik spor amatör takımlarının kurulmasında büyük katkısı olup Ülke genelinde yaygın olan Veteran futbolunda Tumso Karadeniz grubunu ve şu anda üç yıldır devam eden Elit Master Futbol Liginin kurucu üyesi olup liğ koordinatörlüğünü yürütmekte olup ilerlemiş yaşına rağmen halen master futbolu oynamaktadır.
Amatör ve Master futbolunun güzelliklerini yaşamak ve yaşatmak amacı olan hocamızın futbol dışında şiir yazıp Hayattan Candan Esintiler 1 şiir kitabının bulunduğu ikincisinin devam ettiği ekranlarda yorumcu olarak görev yapıp bazı dizi filmlerde yardımcı oyuncu olarak oynayıp senaryo yazımı ile uğraşmaktadır.
Ülke ve il spor kamuoyu ile iyi bir bağlantısı olup dürüstlükten asla taviz vermemektedir.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş