KURTULUŞ İLKOKULU İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ ÇAYKURSPOR İDMANINDA

KURTULUŞ İLKOKULU İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ ÇAYKURSPOR İDMANINDA Rize Merkez Kurtuluş İlkokul İkinci Sınıf Öğrencileri, Çaykur Spor U19 Futbol takımıyla birlikte idman yapmak taleplerini bildirdikleri sınıf öğretmenleri Canan Aşık Avluk teklifi doğrultusunda, Okul yönetiminin izniyle, Çaykur Spor Futbol tesisleri ve sahasının bulunduğu, Engindere semtinde futbolcularla bir araya gelerek idman yaptılar. Mevsimin henüz kış olmasına rağmen, şanslarına..

Tarih : Okunma : 204 Defa Okundu... Yorum Yap

KURTULUŞ İLKOKULU İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ ÇAYKURSPOR İDMANINDA

Rize Merkez Kurtuluş İlkokul İkinci Sınıf Öğrencileri, Çaykur Spor U19 Futbol takımıyla birlikte idman yapmak taleplerini bildirdikleri sınıf öğretmenleri Canan Aşık Avluk teklifi doğrultusunda, Okul yönetiminin izniyle, Çaykur Spor Futbol tesisleri ve sahasının bulunduğu, Engindere semtinde futbolcularla bir araya gelerek idman yaptılar.

Mevsimin henüz kış olmasına rağmen, şanslarına çok güzel bir havada, Çaykur Spor U19 futbol takımıyla sahaya çıkan, 37 minik öğrenciden oluşan Kurtuluş ilkokulu ikinci sınıf öğrencileri futbolcu abileriyle top koşturmanın, karşılıklı paslaşmanın ve kalelere şut çekmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadılar.

Kurtuluş İlkokulu Müdürü Yardımcısı Hüseyin TURAN ve öğrencilerin öğretmeni Canan Aşık AVLUK yaptıkları ortak açıklamada , “Bizlerin ve de öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda, bir farkındalık oluşturmak, minik güzel öğrencilerimiz spor yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla, Çaykur Spor kulübü yöneticilerine yapmış olduğumuz teklif sonucunda, Çaykur spor kulübüne ait otobüsle okulumuz ikinci sınıf öğrencilerimizi okulumuzdan alıp, tekrar okulumuza getiren, onlara didi soğuk çay ikram eden, başta Çaykur Genel Müdür Vekili ve Çaykur spor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya Alim’e ve yönetim kuruluna, okul yöneticilerimiz, öğrencilerimiz ve bu etkinlikten çok mutlu olan öğrenci velilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dediler.

Kurtuluş ilkokulu ikinci sınıf öğrencileri, ÇAYKUR spor Futbol tesislerinde bir saate yakın yorulmadan futbol oynayarak hayatlarının en neşeli, en mutlu günlerinden birisini daha yaşadılar. Futbol sahasına ulaştıklarında kendilerini sevgiyle karşılayan, Çaykurspor Kulübü As Başkanı Mahir Biberoğlu, Kulüp Müdürü B.Ali Kavalcı, Çaykur Spor Futbol Antrenörleri, Ergün Çakmakçı, Şenol Alkan, Yaşar Yüksel, Ulaşım sorumlusu Ramazan Dal, Malzemeciler Harun Özdemir ve Kerem Arıcı’ya teşekkür ederek, sevgi gösterisinde bulundular.

Çaykur spor U19 Antrenörü Ergün Çakmakçı, “Geleceğimiz olan bu güzel yavrularımızın idmanımıza katılmaları sporcularımıza büyük bir moral vermiştir. Bizlerle futbol sahamızda bir araya gelen bu güzel yavrularımızı uğurladıktan sonra, Güneysu stadında saat 13’da play-off maçımızda, Rize İl Özel İdare sporu 4-1 gibi farklı bir skorla yenmiş olduk. Bu melek yüzlü yavrularımız bizlere ve sporcularımıza uğuru getirmişlerdir. Bu başarıyı onların misafirimiz olmasına sayıyoruz. Derslerinde ve spor yaşamlarında başarılar diliyoruz. ”şeklinde konuştu. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın