KUPAYA DEVAM NECATİ DİLİ

KUPAYA DEVAM         NECATİ DİLİ Hikmet Karamanla lige başlayan Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta Trabzon spor karşısında üstün bir çaba sarf ederek yenilmesine rağmen bütün taraftarlarından takdir alarak övgüyle bahsedildi. Rizespor’a gerçekten Hikmetli bir el değmişti. Başarı grafiği yükselmeye başlamıştı. Karamanın gelişiyle Pazartesi günü Trabzon deplasmanında oynayan Çaykur Rizespor Perşembe günü akşamında Dış sahada Beşiktaş’a konuk oldu. ..

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

KUPAYA DEVAM         NECATİ DİLİ

Hikmet Karamanla lige başlayan Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta Trabzon spor karşısında üstün bir çaba sarf ederek yenilmesine rağmen bütün taraftarlarından takdir alarak övgüyle bahsedildi. Rizespor’a gerçekten Hikmetli bir el değmişti. Başarı grafiği yükselmeye başlamıştı.

Karamanın gelişiyle Pazartesi günü Trabzon deplasmanında oynayan Çaykur Rizespor Perşembe günü akşamında Dış sahada Beşiktaş’a konuk oldu.  Ziraat Türkiye kupasında. İlk maçında kendi sahasında galip olarak ayrılan atmacalar bu kupada bizde varız diyerek yola devam etmek için Beşiktaş maçını alıp rahat etmek istediler. Hikmet Karamanın oyuncuları Beşiktaş maçında istediklerini deplasman maçında 90 dakika sonunda alarak Rize ye dönüş yoluna başladılar. Lua Lua nın attığı penaltı golü ile sahadan 1-0 galip ayrılan takım oldu üç puanla yabancı saha dan dönen ekip bu grupta puanını 6 çıkarttı.

Bu oyunda bir hikmet var diyorum. Ben öyle düşünmeye başladım.

Çaykur Rizespor oynadığı oyun ve oyun disiplininden kopmadan mücadele ettiler. Aynı zamanda sahada mücadele eden oyuncular bir yer de kulakları kenar yönetiminde olan Hocalarını dikkatle dinleyip verilen taktikleri yerine getirmeye çalıştılar. Bunda başarılı oldular.

Şimdi bu maçta geride kaldı. Haftaya Pazartesi günü oynanacak plan Gaziantep spor müsabakasında Çaykur Rizespor’a gönül veren taraftarlarında stadyumda yerlerini alma zamanı geldi diyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş