KÜLTÜR TURİZM BAKANI PETRAN MELES VADİSİNDE

KİZDERE’DE TURİZM İÇİN İLK KEZ BAKAN ELİ -KÜLTÜR TURİZM BAKANI PETRAN MELES VADİSİNDE İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Çifte köprü Köyü Meles Vadisini ziyaret ederek yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Kış Sporunun yoğun yapıldığı Meşeköy ve Çifteköprü köyünde kalıcı turizm tesisi yapabilmek amacıyla İlçeye gelerek köylere çıkan Kültür ve Turizm..

KÜLTÜR TURİZM BAKANI PETRAN MELES VADİSİNDE
Tarih : Okunma : 109 Defa Okundu... Yorum Yap
KÜLTÜR TURİZM BAKANI PETRAN MELES VADİSİNDE

KİZDERE’DE TURİZM İÇİN İLK KEZ BAKAN ELİ

-KÜLTÜR TURİZM BAKANI PETRAN MELES VADİSİNDE

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Çifte köprü Köyü Meles Vadisini ziyaret ederek yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Kış Sporunun yoğun yapıldığı Meşeköy ve Çifteköprü köyünde kalıcı turizm tesisi yapabilmek amacıyla İlçeye gelerek köylere çıkan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Rize Valisi Kemal Ceber, AKP Rize Milletvekili Muhammet Avcı, İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, İl Genel Meclisi İkizdere Üyeleri Ahmet Aksu, Ali Ekşi’de refakat etti. Doğal güzelliklere hayran kalan Bakan Ersoy İl Kültür Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu’ndan bölge turizmi hakkında bilgi aldı.

Rize Milletvekili Muhammet Avcı’ Kültür ve Turizm Bakanımızın katılımı ile ilimizdeki turizm yatırımcılarımızı buluşturduğumuz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İkizdere’de Sivrikaya, Çamlık, Kama ve Meles köylerimizde turizm yatırımlarımıza dair incelemelerde bulunduk. İnşallah faydalı çalışmalar yapacağız ’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş