Kredi Yurtlar Kurumu Gençleri Kortlarda

Kredi Yurtlar Kurumu Gençleri Kortlarda Rize’de Gençlik Spor Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Kurumu ile Tenis Federasyonu işbirliğinde başlatılan proje ile yurtlarda kalan öğrenciler tenis öğreniyor. “Kredi Yurtlar Kurumu Gençleri Kortlarda” projesi ile gençlerin spora olan ilgisi her geçen gün artıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu tesislerinde kalan gençlerin tenisle tanışması ve tenisin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen proje..

Tarih : Okunma : 32 Defa Okundu... Yorum Yap

Kredi Yurtlar Kurumu Gençleri Kortlarda

Rize’de Gençlik Spor Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Kurumu ile Tenis Federasyonu işbirliğinde başlatılan proje ile yurtlarda kalan öğrenciler tenis öğreniyor. “Kredi Yurtlar Kurumu Gençleri Kortlarda” projesi ile gençlerin spora olan ilgisi her geçen gün artıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu tesislerinde kalan gençlerin tenisle tanışması ve tenisin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen proje kapsamında seçilen 10 pilot ilden biri olan Rize’de 32 öğrenci eğitim alıyor.

Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik projenin önemine değinerek :”Projemiz Gençlik Spor il bakanlığımız, Kredi Yurtlar Müdürlüğümüz ile Tenis federasyonu arasında, tenis sporunun yaygınlaştırılması, tenis kültürünün insanlara aşılanması amacıyla Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan öğrencilerimize yönelik. Pilot illerden bir tanesi biziz. Geçen yıl ilimizde başlatıldı. Bu yıl çocuklarımızı daha istekli görüyoruz. Tesis anlamında yeni bir tenis kortumuzun olması ve kort sayısının daha fazla olması daha da çok ilgili arttırıyor. Kredi Yurtlar Kurumu olarak çocuklarımıza sadece barınma hizmeti vermiyoruz. Çocuklarımız her alanda kendilerini geliştirmeleri için bir çok etkinlik bir çok atölye çalışması yapıyoruz.

İlk yorumu siz yazın