Köymen, Emeklilere Söz Verdi

CHP Rize Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kemal Köymen, partisinin iktidar olmasıyla emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye verileceğini ve mevcut maaşlarının da 1500 liraya yükseltileceğini ifade etti. Prof. Dr. Köymen, ilçe ziyaretlerinin ardından seçime sayılı günler kala il merkezine yoğunluk verdi. Gün içerisinde Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Kuyumcular Sokağı başta olmak üzere esnafları..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

CHP Rize Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kemal Köymen, partisinin iktidar olmasıyla emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye verileceğini ve mevcut maaşlarının da 1500 liraya yükseltileceğini ifade etti.

Prof. Dr. Köymen, ilçe ziyaretlerinin ardından seçime sayılı günler kala il merkezine yoğunluk verdi. Gün içerisinde Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Kuyumcular Sokağı başta olmak üzere esnafları tek tek gezerek dilek, istek ve şikayetlerini dinleyen Köymen, CHP iktidarında Rize ile ilgili sorunlara tamamen çözüm yolları bulacaklarını söyledi. Köymen, gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılandı. Bazı vatandaşlar, CHP’nin Rize’de 38 yıllık vekil özleminin eğitim başta olmak üzere birçok konuda oldukça başarılı bir geçmişi bulunan Köymen ile dineceğine inandıklarını söyledi.

EMEKLİLERİ ZİYARET ETTİ

Köymen,  beraberindeki partililerle birlikte ziyaretlerine Rize Emekliler Derneği ile devam etti. Dernek Başkanı Recep Ali Derman ve üyeleri makamında ziyaret eden Köymen, partisinin iktidarında emeklilere yönelik projelerden bahsetti. Köymen, CHP’nin ilk 100 gün içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı vaatler arasında emeklilere yönelik Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye olduğunu dile getirdi.

Emeklilerin emekliliğin tadını refah içerisinde geçirebilmeleri adına çalıştıklarını belirten Köymen, “Biz, sözümüzün arkasındayız. Dini bayramlardaki ikramiyeler emeklilerimizin hesaplarına aktarılacak. Maaşlarını 1500 liraya yükselteceğiz. Bize güvensinler. Biz bunun sözünü veriyoruz.” dedi.

Dernek Başkanı Recep Ali Derman ise, mevcut iktidar tarafından emeklilerin yıllarca döktükleri alın teri karşılığının emeklilik maaşlarına bir türlü yansıtılamadığından dert yanarak, “Emeklilerimiz gerçekten çok mağdur. Bugüne kadar verilen hiçbir vaat gerçekleşmedi. CHP’nin emeklilerimize yönelik bu vaadi çok güzel. İktidarınızda inşallah emeklilerimize yönelik verdiğiniz sözlerin arkasında durursunuz

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş