Kocaeli’nde 95 Gram Esrar Ele Geçirildi

Kocaeli (CUHA) – Kocaeli’ de uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarda, 95 gram esrar, 15 gram skunk, 3 adet ecstasy, 6 gram metamfetamin, 54 gram sentetik kannobinoid ve 5 gram esrar ele geçirildi. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında Kocaeli İl Emniyet..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

Kocaeli (CUHA) – Kocaeli’ de uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarda, 95 gram esrar, 15 gram skunk, 3 adet ecstasy, 6 gram metamfetamin, 54 gram sentetik kannobinoid ve 5 gram esrar ele geçirildi.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı çalışmalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda 8-14 Nisan tarihleri arasında, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 95 gram esrar, 15 gram skunk, 3 adet ecstasy, 6 gram metamfetamin, 54 gram sentetik kannobinoid, İl Jandarma Komutanlığının yaptığı uygulamalar sonucunda ise 5 gram esrar ele geçirildi.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş