KIZILAYDAN İKİZDERE’DE ÖĞRENCİLERE GİYECEK YARDIMI

-KIZILAYDAN İKİZDERE’DE ÖĞRENCİLERE GİYECEK YARDIMI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kızılay Kadıköy Şubesi tarafından öğrencilere giyecek yardımında bulunuldu. Okulda yapılan dağıtımda Kaymakam Cafer Kaymakçı ’da hazır bulundu. Kızılay Kadıköy Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şanlıer yardımlar konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi’’ Çocuklar Gülerse, Dünya Güler sloganıyla Kadıköy Kızılay Şubesi tarafından yapılan projede İkizdere’de Kaymakamlık tarafından önceden tespiti yapılan..

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

-KIZILAYDAN İKİZDERE’DE ÖĞRENCİLERE GİYECEK YARDIMI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kızılay Kadıköy Şubesi tarafından öğrencilere giyecek yardımında bulunuldu. Okulda yapılan dağıtımda Kaymakam Cafer Kaymakçı ’da hazır bulundu.

Kızılay Kadıköy Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şanlıer yardımlar konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi’’ Çocuklar Gülerse, Dünya Güler sloganıyla Kadıköy Kızılay Şubesi tarafından yapılan projede İkizdere’de Kaymakamlık tarafından önceden tespiti yapılan İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yardım yapmak için buradayız. Gülsün yüzler ısınsın gönüller kapsamında İstanbul Kadıköy Kızılay şubesi olarak Anadolu’yu dolaşmaya geleceğimizin teminatı öğrencilerimizle kucaklaşmaya İkizdere ilçemizle başladık. İkizdere Kaymakamlığımızın talepleri doğrultusunda Kadıköy Kızılay şubesi olarak İkizdere’mizde eğitim gören öğrencilerimize hediyelerini getirmek bizlere nasıp oldu, bende 1986 yılında bir yıl İkizdere İmam hatip Lisesinde öğrenciydim ve Müdürüm Osman Sarı hocamla uzun süre karşılaşmak güzel oldu.34 yıl önceki öğrenci arkadaşlarımla yeniden karşılaştım. Destek olduğu için Kaymakamımız Cafer Kaymakçı’ya da teşekkür ediyorum’ dedi.

İkizdere Atatürk İlkokul Müdürü Hacı Ali Öztürk ‘Ortaokul ailesi olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu ve sevinci gördünüz. Tekrar teşekkür ediyoruz, kış mevsiminde çocuklarımızı sevindirdiniz. Kızılay Kadıköy Şubesi olarak Başkan Habip Kiraz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şanlıer’e teşekkür ediyoruz’ dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş