Kış mevsimi dolayısıyla doğada aç kalan hayvanlar için İkizdere-Çamlık mevkiinde ormanlık alanda yiyecek bırakıldı.

-İKİZDEREDE YABAN HAYATA YİYECEK BIRAKILDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kış mevsimi dolayısıyla doğada aç kalan hayvanlar için İkizdere-Çamlık mevkiinde ormanlık alanda yiyecek bırakıldı. İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ün katılımıyla DKMP ve İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından temin edilen ot, ekmek, meyve ve sebze posası doğaya bırakıldı Yem bırakma konusunda bir konuşma yapan Kaymakam Cafer Kaymakçı..

Tarih : Okunma : 68 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDEREDE YABAN HAYATA YİYECEK BIRAKILDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kış mevsimi dolayısıyla doğada aç kalan hayvanlar için İkizdere-Çamlık mevkiinde ormanlık alanda yiyecek bırakıldı.

İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ün katılımıyla DKMP ve İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından temin edilen ot, ekmek, meyve ve sebze posası doğaya bırakıldı Yem bırakma konusunda bir konuşma yapan Kaymakam Cafer Kaymakçı ’doğaya ot ve yiyecek bıraktık. Yeterli değil ama bir katkımız olsun istedik. Mevsim olarak kış olduğu için doğada yaşayan yaban hayattaki hayvanları da düşünmek lazım. Onlarda bu dünyanın canlısı ’dedi. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’de yaptığı konuşmada ’ilçe Tarım Müdürlüğümüz ekibi duyarlılık göstererek yiyecek yardımında bulundu. Çamlık köyümüzün ormanlık alanında çevreye bıraktığımız ot ve yemlerden umarım yaban hayatta barınan hayvanlarımızda yer. Kimsenin aç kalmasını istemeyiz’ dedi.

Yem bırakma programına İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz’düm Doğa Koruma ve Millî Parklar Bölge Müdür Yardımcısı Murat Kefelioğlu, DKMP Şube Müdürü Miktar Özyanık, İkizdere İlçe Tarım Müdürlüğü Müdürü Murat Kutluk katıldı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş