Kendirli’de Düzenlenen Geleneksel iftar programına yoğun ilgi

Kendirli’de Düzenlenen Geleneksel iftar programına yoğun ilgi Kendirli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde bu yıl 6. düzenlenen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi Kendirli’de 6. düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programı için Recep Tayyip Erdoğan Caddesi araç trafiğine kapatıldı. Çay TV tarafından canlı yayınlanan ve Togay Muradoğlu’nun sunuculuğunda başlayan..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

Kendirli’de Düzenlenen Geleneksel iftar programına yoğun ilgi

Kendirli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde bu yıl 6. düzenlenen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Kendirli’de 6. düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programı için Recep Tayyip Erdoğan Caddesi araç trafiğine kapatıldı.

Çay TV tarafından canlı yayınlanan ve Togay Muradoğlu’nun sunuculuğunda başlayan iftar programında Başkan Alaattin Serdar’a Çayeli müftüsü Mehmet Uzun, Rize Yusuf karalı Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin eşlik ederken, kendirli Merkez Camii müezzini Abdussamed Büyük Kuranı Kerim okurken, Çayeli Çarşıbaşı Camii imamı Engin Akkuş’ta okuduğu ilahiyle programa renk kattı.

İftar programına yoğun ilgi vardı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi tamamen trafiğe kapatılırken yaklaşık olarak 1500 kişi iftara icabet etti. 200 kişilik kapalı ortamda’da kadınlar için yer ayrıldı.

Programa AK Parti Rize İl Başkan yardımcılarından Ali Haydar ve yönetim Kurulu Üyeleriyle, Merkez ilçe Başkanı Fatih Köse ve yönetim kurulu üyeleri ,İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı,Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan,Madenli Belediye Başkanı Necip YazıcıÇAYKUR Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Soba,Kendirli,Çaykur Fabrikası Müdürü Nihat Kahveci, kurum müdürleri, Rize Amatör spor federasyonu temsilcileri ve yöneticileriyle,bazı STK Başkan ve yöneticileri, Askeri erkan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Öğrenim gören Afrika kökenli öğrenciler ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Program sonunda Başkan Serdar yaptığı teşekkür konuşmasında: Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 6.sını düzenlediğimiz bu gönül buluşmasına yakından uzaktan teşrif eden bu mübarek Ramazan ayının Feyzi ve bereketini bizlerle paylaşan değerli konuklarımıza misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.

İnşallah önümüzdeki yıllarda’da bu gönül buluşması aynı coşku ve heyecanla devam edecek diyerek sözlerini tamamladı.

Ayrıca bütün sosyal etkinliklerde her zaman daima halkın ve vatandaşın yanında olan bir kamu görevi icra eden Çaykur Tırı deneyimli personeliyle katılan binlerce misafire çay ikram etti.

Osman Köseoğlu

Kendirli

İlk yorumu siz yazın